Opel a adus pe piata romaneasca cea de-a doua generatie a autovehiculului comercial usor Movano la un pret de pornire de 23.700 euro cu TVA.
Noul Movano este disponibil, pentru prima data, in versiuni cu tractiune pe puntea spate (RWD) alaturi de modelele cu tractiune pe puntea fata (FWD).

Variantele cu tractiune pe puntea spate asigura o tractiune suplimentara pe drumuri neasfaltate si o capacitate de remorcare sporita. Rotile spate duble sunt disponibile pentru versiunile panel van, sasiu si crew cab. Acestea sunt incluse in dotarea standard a modelelor cu masa maxima admisa de 4,5 t si sunt disponibile optional pentru modelele de 3,0 t.

Variantele cu tractiune pe puntea fata sunt prevazute cu motoare montate transversal, in timp ce versiunile cu tractiune pe puntea spate sunt dotate cu motoare montate longitudinal.

Noul Movano este disponibil in patru variante de lungime, ce extind zona de incarcare la peste patru metri lungime, si cu un volum de incarcare mai ridicat, de pana la 17 m3 in versiunea L4.

Gama include versiuni panel van (disponibile in patru variante de lungimi si trei variante de inaltimi), versiuni crew van, platforme, chassis cab si variante crew cab, precum si versiuni combi.

Autovehiculul este echipat cu o cabina mai lunga cu 5,7 centimetri decat cea a modelului existent in prezent pe piata.

Noua gama de motoare diesel cu patru cilindri si sistem de injectie common-rail (2.3 CDTI) se caracterizeaza printr-un consum de carburant si emisii reduse. Motoarele sunt disponibile in trei variante de putere, 100 cp, 125 cp si 146 cp. Datorita unui rezervor de 105 de litri, disponibil optional, autonomia autovehiculului este de aproape 1.400 de kilometri.

Opel vrea sa isi dubleze volumul anual de vanzari ale noului Movano, pana in 2013, de la cele 10.000 – 15.000 de unitati disponibile in intreaga Europa.

Lista de preturi si dotari este disponibila aici


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri