Conform unor surse, conceptul va fi folosit si pentru alte modele ale concernului General Motors
Dupa cum am mai relatat, in perioada Salonului de la Frankfurt, cand am prezentat conceptul Antara (foto), Opel se pregateste sa atace din nou segmentul SUV, cu un urmas al modelului Frontera. Spectaculos si cu o primire foarte buna din partea presei de specialitate, Antara va fi folosit, se pare, si de catre alte marci ale concernului General Motors.

Astfel, GM Daewoo (sau Chevrolet, cum este cunoscut acest brand pe anumite piete, inclusiv in Romania) va folosi platforma mecanica de la Antara pentru viitorul SUV Captiva, care urmeaza sa fie prezentat in premiera, in primavara lui 2006, la salonul de la Geneva.

Primul SUV din scurta istorie a brandului GM Daewoo va avea atat o motorizare turbodiesel, cat si una de benzina. Revenind la Opel, constructorul german pregateste inlocuirea lui Signum, pana in 2008, viitoarea generatie urmand sa fie un crossover. Se va folosi platforma mecanica GM Epsilon II, care va sta si la baza viitoarei generatii Vectra.

Fiind vorba de un model din partea superioara a gamei, calitatea deosebita a finisajelor si materialelor folosite va fi completata de un spatiu interior generos, masina imbinand caracteristici de SUV si cu cele ale unui break, ba va avea si veleitati sportive, din moment ce va fi propulsata de motoare V6 si va dispune de tractiune integrala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri