Societatea Germana pentru Expertiza Tehnica (TUV) spune ca modelul Dacia Logan nu este fiabil, este doar un autoturism ieftin, avand problemele dupa primii 2 ani de functionare.
Dacia Logan este autoturismul cu cele mai multe defectiuni in circulatie pe strazile din Germania, potrivit TUV 2010.

Un Logan din noua nu trece verificarea tehnica obligatorie in Germania, nemtii spunand ca "Dacia Logan este o masina ieftina .. si atat".

Problemele care apar la un Logan dupa primii 2 ani de viata sunt la directie, scurgeri de ulei, motor zgomotos, lumini. La variantele de baza, specialistii TUV sunt nemultumiti de lipsa servodirectiei, a airbag-urilor laterale, a ESP-ului.


In fiecare an, sunt verificate de TUV circa 10 milioane de autoturisme.

Anul acesta, Dacia Logan a ocupa locul 123 din 128 de modele testate, fiind printre cele mai nereusite modele, cu defecte dupa primii doi-trei ani de functionare.

Criza a ajutat Dacia, nemtii cumparand prin programul Rabla peste 130.000 de unitati Logan.

Autoturisme mai proaste ca produsul romanesc sunt modelele Peugeot 407, Volvo XC 90, Kia Carnival.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri