Porsche Romania, importatorul Skoda pe plan local, a adus in showroom-uri cea de-a doua generatie a modelului Octavia Tour.
Comparat cu prima generatie a modelului, noul vehicul prezinta un design reimprospatat, un interior complet nou si o gama imbunatatita de echipamente optionale si motorizari.

Noua Octavia Tour va fi disponibila atat cu caroserie sedan cat si combi.

Vanduta sub numele “Tour” inca din 2004, Octavia I este un model ce a cumulat pana acum peste 1.4 milioane de vehicule.

Gama de motorizari contine trei unitati, fiecare oferind o cutie manuala cu cinci trepte. Toate propulsoarele sunt Euro5.

Disponibilitatea motorizarilor depinde de piata: vehiculele vandute in Uniunea Europeana vor fi dotate cu motoarele pe benzina de 1,4 litri si 59 kW si 1,6 litri si 75 kW, in timp ce clientii din afara UE pot alege intre unitatile pe benzina de 1,6 litri si 75 kW si cea diesel TDI common-rail de 2,0 litri si 81 kW.

Cea de-a doua generatie Octavia Tour ofera in standard airbag-uri pentru sofer si pasager, ABS, servodirectie, inchidere centralizata, oglinzi retrovizoare laterale reglabile electric, volan cu patru spite si scaun sofer reglabil pe inaltime.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri