Compania Lugera & Makler, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare, a inregistrat o cifra de afaceri de 34,5 milioane de euro anul trecut, in crestere cu circa 62% fata de 2009.
Cea mai mare parte a businessului, respectiv 28,5 milioane de euro, a fost generata de activitatea de leasing de personal.

De asemenea, compania a obtinut 1,2 milioane de euro din recrutare, 1,45 de milioane de euro din payroll si 3,35 de milioane de euro din alte servicii.

In prezent, compania detine 6.300 de salariati in leasing. Comparativ, Lugera & Makler avea 3.500 de oameni in leasing de personal in septembrie 2009.

Cele mai mari provocari din 2010 au fost sa gasim solutii pentru clientii care nu mai aveau bugete de HR sau aveau bugete foarte mici, sa diversificam si mai mult serviciile companiei si sa ne reinventam”, spune Cristina Savuica, country manager la subsidiara locala a grupului olandez Lugera & Makler.

Grupul olandez este prezent in Romania prin intermediul a cinci firme, respectiv Lugera & Makler Broker, Lugera & Makler Payroll, Lugera & Makler Romania, Lugera & Makler Servicii Profesionale si Lugera & Makler Srl, precum si cu 20 de birouri nationale.

Actionarii Lugera & Makler Romania SRL sunt slovacii Lubos Kovac (10%) si Ratislav Grznar (10%), Cristina Savuica (20%) si compania olandeza SC Lugera & Makler Werving en selectie B.V. (60%).

In afara Romaniei, Lugera & Makler detine birouri in tari ca Cehia, Slovacia, Polonia sau Croatia.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare sunt Lugera & Makler, Adecco, Grupul Apt, Mapower, Aims si Professional.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri