Francezii de la BRD Groupe Société Générale, care ocupa locul al doilea in topul celor mai mari banci de pe piata locala, au recrutat peste 100 de oameni noi de la inceputul anului.
“In prezent, grupul BRD are in Romania circa 9.300 de salariati, dupa ce, de la inceputul anului, am angajat peste 100 de oameni”, spune Adela Jansen, director executiv de resurse umane in cadrul BRD Groupe Société Générale.

Ea adauga ca pana la sfarsitul anului, numarul salariatilor va ramane constant.

“In primele luni am recrutat in special pentru pozitii de nisa, cum ar fi specialistii in IT, iar in ceea ce priveste o eventuala crestere a numarului de angajati, pot sa spun doar ca aceasta va fi precauta. Practic, structura de personal va ramane constanta”, subliniaza Jansen.

Grupul francez este prezent pe piata locala prin intermediul BRD Sogealease (finantare in leasing), BRD Finance (creditare in magazin), BRD Pensii (administrare de fonduri de pensii), ALD Automotive (leasing auto), BRD Corporate Finance (servicii de consultanta financiara pentru companii), BRD Asigurari de Viata (asigurari de viata), BRD ECS (finantare de echipamente IT) si BRD Asset Management ( administrator de fonduri de investitii).

BRD Groupe Société Générale a inregistrat in 2010 un profit net in valoare de 501 milioane de lei (aproximativ 119 milioane de euro), in scadere cu 36% fata de rezultatul obtinut in anul precedent.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri