Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) va organiza in luna martie 2012, peste 200 programe de formare profesionala pentru aproximativ 4.000 de persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite.
Judetele in care, in luna martie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vaslui (245 persoane), Iasi ( 200 persoane), Suceava (196 persoane), Mures (196 persoane), Hunedoara (182 persoane).

Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala, in luna martie, sunt lucrator in comert (391 de persoane, ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (303), operator introducere validare prelucrare date (281), bucatar (251), frizer, coafor, manichiura, pedichiura (194), contabil (158), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (146), inspector (referent) resurse umane ( 144).


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri