Angajatii unei companii sunt elementul cheie care pot sa asigure succesul acelei entitati. Vezi aici ce trebuie sa eviti pentru a nu slabi moralul oamenilor din firma, potrivit Inc.com.

Nu crea competitii din care un angajat este promovat si altul nu

Poate crezi ca in felul acesta poti creste competitia interna dintre angajati, insa din aceasta cineva sigur va iesi in pierdere si iti va pastra ranchiuna atat tine cat si castigatorului, precum si companiei.
Te poti reorienta catre intreceri din care toata lumea are de castigat pentru a-ti dezvolta echipa.

Nu intoarce spatele telurilor angajatilor

Cu cat stii mai mult despre ceea ce ii motiveaza pe angajatii tai si cu cat acorzi mai mult interes multumirii si succesului acestora, cu atat si ei vor lucra cu mai mult entuziasm. Chiar daca nu le poti oferi un job care sa ii satisfaca 100% poti gasi intotdeauna cai de a imbuna ceea ce le place sa faca cu munca.

Nu tine pe loc un angajat pentru ca acesta isi face treaba bine

Ai gandit vreodata despre un angajat ca este atat de bun in ceea ce face, ca nu il poti schimba de pe acel post? Daca da, trebuie sa incepi sa iti ajuti angajatii sa creasca si adu altii sa ii inlocuiasca in vechile functii sau ii vei pierde.

Nu ii recompensa doar pe cei care cer asta

In fiecare companie sunt persoane care se promoveaza mai mult sau mai putin. Cu toate acestea, si aceia din urma merita sa fie incurajati sa se dezvolte si felicitati in aceeasi masura. Daca nu stii inca cine sunt acestia, trebuie sa incepi sa-i identifici.

Nu accepta ca un angajat nu isi vede potentialul

Majoritatea angajatilor vor ca munca lor sa ofere o contributie vitala in business. In acest context, este misiunea liderilor sa ii ajute sa ajunga acolo sau sa le arate calea pe care pot atinge succesul in cariera.

Citeste si Salarii mai mari vs. stabilitate. Cum iti motivezi angajatii in NOUA ECONOMIE?

Sursa foto: freedigitalphotos.net, Ambro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri