Asteptarile angajatorilor si nivelul de pregatire al studentilor care fac primii pasi spre campul muncii nu se intalnesc de cele mai multe ori, iar tinerii sunt nevoiti sa se adapteze noilor conditii din ce in ce mai restrictive ale pietei. Vezi ce ii poate ajuta.
"Elitele tinerei generatii au inteles ca pentru a atinge performanta trebuie sa se diferentieze, iar programele de leadership sunt modalitatea prin care acestia au ales sa faca o diferenta", potrivit Fundatiei Leaders.

Fundatia a derulat in luna martie un sondaj in care a intrebat tinerii cum ii ajuta un program de leadership.

Astfel, 60% dintre participantii la Leaders School au afirmat ca in urma participarii la acest program gradul lor de angajabilitate a crescut.

In cadrul aceleiasi cercetari 34,88% dintre respondenti au declarat ca prefera sa se dezvolte prin intermediul programelor de leadership, iar 37,72% au declarat ca se implica in experiente educationale in care au parte si de un mix de mentoring si invatare online.

Un exemplu care arata beneficiile unui program de leadership este absolventul Ciprian Tais, un tanar care si-a inceput cariera in vara anului 2010, moment care a coincis cu participarea sa la Leaders School. Ulterior acestei experiente Ciprian a ajuns sa lucreze alaturi de unul din cei mai mari lideri din domeniul IT, Bill Gates, la sediul central Microsoft din Seattle.

Peste 250 de tineri au absolvit programul de leadership Leaders School in ultimii 4 ani.

Leaders School 9 este o experienta de leadership dezvoltata de Fundatia Leaders. Programele Leaders sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta.


Sursa foto: freedigitalphotos.net
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri