WU Executive Academy, una dintre cele mai mari scoli de afaceri din Europa, cu sediul la Viena si programe desfasurate in intreaga lume, inclusiv la Bucuresti, a lansat o noua specializare - Professional MBA (PMBA) Finance. Prin acest program, participantii vor acumula atat cunostinte de business cuprinzatoare si cunostinte de specialitate in finante.
Noua specializare isi propune sa ofere studentilor, alaturi de expertiza teoretica si o abordare analitica, si acces la instrumente practice de management care sa le permita sa performeze in extrem de dinamicul si globalizatul domeniu al finantelor.

Programul include cursuri la Viena, precum si un rezidentiat international desfasurat la Weatherhead Center for International Affairs, Harvard University, si Boston Financial Center, doua dintre cele mai prestigioase institutii americane in aceasta arie de expertiza.

Desfasurat in limba engleza, programul dureaza 18 luni in regim part-time, studentii obtinand la absolvirea acestuia calificarea de Master of Business Administration (MBA), acordata de catre Vienna University of Economics and Business.

In 2012, prima generatie de studenti PMBA va incepe cursurile in luna octombrie, sub coordonarea academica a profesorului Manfred Frühwirth.

“Diversitatea curricumului permite consolidarea cunostintelor si largirea orizontului participantilor la PMBA Finance, precum si imbunatatirea calitatii deciziilor acestora. Finantele sunt acoperite din unghiuri si perspective foarte diferite – de la modele foarte analitice, la efecte psihologice pe pietele financiare si in companii. Formatul cuprinzator al programei este un beneficiu in special pentru participantii care doresc functii de conducere in companii din mediul financiar, consultanta, industrie, comert, servicii publice sau in firme cu capital de risc, capital privat, juridice sau organisme de reglementare”, a declarat Prof. Manfred Frühwirth, Director Academic al Professional MBA Finance si expert financiar de renume international, cu peste 10 ani de experienta didactica in universitatile din Europa de Est si de Vest, precum si din SUA.

Participantii la PMBA Finance vor acumula, pe de o parte, cunostinte de business cuprinzatoare si, pe de alta parte, cunostinte de specialitate in finante. Un element cheie al acestui program este orientarea vasta a specializarii in finante. Pe langa toate domeniile traditionale si generale de finante, programul foarte bine structurat abordeaza, de asemenea, si subiecte mai putin generale, precum finantele comportamentale.

In fiecare an, 900 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri si experti din peste 75 de tari studiaza in programele WU executive. In prezent, rezidentele si programele sunt conduse in mai mult de 15 tari, pe trei continente.

In Romania, WU Executive Academy deruleaza un program de Executive MBA acreditat EQUIS si AMBA si cotat ca fiind cel mai bun MBA din tara. De la lansarea sa pe piata, peste 120 de antreprenori, directori executivi si top manageri din companii locale si internationale au absolvit cu succes programul MBA din Bucuresti. Absolventii au o experienta vasta, in domenii precum finante/banci, consultanta, FMCG sau IT&C. Varsta medie este de aproximativ 35 de ani, in timp ce majoritatea absolventilor au mai mult de 10 ani experienta de munca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri