Cele peste 100 de companii care si-au prezentat oferta de locuri de munca in cadrul celui mai mare targ de job-uri eJobs Expo au strans intre 1.000 - 2.500 de cv-uri in cele doua zile ale evenimentului. Vezi care au fost cele mai cautate domenii.
Companiile prezente au oferit in cadrul targului joburi la stand sau au sustinut workshopuri si prezentari de companie, potrivit datelor eJobs, organizatorul evenimentului.

La eJobs Expo au fost scoase la concurs peste 1.000 de posturi, din cele mai diverse domenii: IT, Productie, Inginerie, Pharma, Medical Care, Servicii si BPO, Retail, Financiar Bancar, Asigurari, Automotive, Transporturi, Turism, Petrol si Gaze, Telecomunicatii, Traininguri si Cursuri de formare profesionala.
.
“Aproximativ 20.000 de persoane au vizitat targul in cele doua zile si au reusit sa discute direct cu reprezentantii celor mai mari companii din Romania, unele dintre acestea fiind companii ce au fost prezente pentru prima data la un targ de joburi organizat in Bucuresti. Majoritatea companiilor au strans intre 1.000 - 2.500 de cv-uri, in functie de joburile disponibile si atributiile solicitate de acestea”, a declarat Laura Chilom, PR Executive la eJobs.

Cele mai cautate joburi au fost cele din departamentele: Inginerie, IT, Retail, Customer/Client Service, Vanzari.

“Candidatii ce au trecut pragul targului au acoperit toata paleta de categorii de persoane disponibile pe piata muncii: studenti, proaspeti absolventi, persoane aflate in cautarea primului job, persoane cu experienta in diferite domenii dar care nu dispuneau momentan de un loc de munca cat si persoane angajate ce cautau alte oportunitati in cariera”, a adaugat Chilom.

Vizitatorii candidati au avut ocazia sa discute direct cu reprezentantii companiilor, sa lase cv-ul direct persoanelor de HR si sa obtina informatii la fata locului despre joburile disponibile in cadrul fiecarei companii si sa afle care sunt planurile de dezvoltare pe termen mediu si lung ale fiecarei companii in parte.

De asemenea, au putut participa la workshopurile sustinute in cadrul targului de companii precum: Danone, Orange, Grampet Grup, Nestle, Simerom, Microsoft, Adecco, CGS, Țuca Zbârcea & Asociații, Accenture, IBM, Carestream Health Romania si altele.

eJobs Expo a fost cel mai mare targ de joburi si cariera din Romania datorita numarului mare de companii prezente si renumelui acestora. Evenimentul a dispus de o suprafata de aproximativ 13.000 mp, cea mai mare suprafata de expunere alocata pana acum unui targ de joburi in Romania.


Citeste si Reportaj de la cel mai mare targ de joburi online realizat OFFLINE. Pe ce se bat tinerii la eJobs Expo si ce ofera angajatorii


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri