Metamorphosis este un curs de "pilotaj" al eu-lui si al echipelor, special structurat pentru manageri de linie, pentru manageri de varf si pentru antreprenori la vreme de criza.
Esti bun in ceea ce faci si asta se vede in rezultate: esti manager, conduci echipe si activitati solicitante. Da, suntem intr-un moment economic greu, insa asta nu te covarseste. Ai resurse, stii ca ai resurse sa faci fata. Un lucru insa poate nu stii: cat de mult mai mult poti. Cat de mult mai mult nu ai reusit sa descoperi si sa activezi din tine.

Trainart impreuna cu regizorul si trainerul Dan Vasile te invita la o experienta totala despre si pentru descoperirea (si relansarea) eu-lui in relatia cu sine si cu ceilalti, prin utilizarea unei selectii de tehnici folosite de regizori in coordonarea echipelor de actori. Vei sti apoi cum sa potentezi la maxim echipele pe care le conduci.

"Indiferent cat de palpitanta este viata unui manager, trebuie sa astepti ani, poate chiar o viata, pentru a te lovi de experiente atat de fundamental explozive incat sa te reseteze, ca individ. Sa te faca sa gasesti resurse, ad hoc, intuitiv, care sa construiasca cu rapiditate solutii. Or noi am descoperit o modalitate de a face asta in cadrul unui curs. Iar tehnicile imprumutate din trainingul actorului profesionist sunt, practic, baza." spune Dan Vasile, trainer si regizor de teatru.

Cursul se concentreaza pe o serie de exercitii si tehnici menite sa ajute managerii sa isi dezvolte abilitati autentice de miscare scenica si vorbire, mobilitate emotionala, improvizatie non-verbala si dialog, gestionarea relatiilor conflictuale si multe altele.

"Programul te obliga sa desfasori o munca de autocunoastere prin tehnici teatrale, dar totodata intr-o maniera ludica, partea de joc facandu-l si mai provocator. Pot spune ca mi-a oferit o intelegere mai profunda in relatia cu propria persoana si o deschidere mai mare in relatia cu ceilalti. Ce mi se pare foarte important este ca, dupa parcurgerea acestui atelier, o persoana aflata in pozitie de management va reusi sa se cunoasca mai bine si ramana autentica in diversele roluri pe care le joaca in viata de zi cu zi." spune Aura Radulescu, Director de Achizitii CORA.

Bogdan Staicu, Director Executiv Mobexpert Holding, descrie participarea la programul Metamorphosis ca pe o experienta de viata, traita la momentul potrivit din punctul de vedere al asteptarilor si acceptantei propriei personalitati. „Mi-am confirmat prin acest program ca performanta nu este o apreciere proprie, depinde de ceilalti participanti/echipa si ca doar prin munca si implicare personala pot atinge rezultatul dorit. De asemenea, ca esecul este doar o alta interpretare a reusitei si ca merita sa incerc si partea "negativa" pentru echilibrul si orizontul invataturii.”

Nu stim (inca) in ce fel te vezi tu acum, ca om si manager, insa cu siguranta tabloul eu-lui tau e mai larg decat iti poti inchipui. Iar anvergura performantelor tale depinde de asta. Te invitam sa incerci propria aventura, sa urci pe propria scena, intr-o experienta cel putin inedita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri