Pentru ca in calitate de cititor wall-street.ro meriti mai mult, vrem sa iti oferim sansa de a-ti adauga in CV un EMBA oferit de Tiffin University in parteneriat cu Universitatea Bucuresti.
Tocmai de aceea, te invitam sa participi la competitia MBA Challenge, premiul fiind un program de Executive MBA pe o perioada de 2 ani – recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune programe de EMBA din Romania.

Competitia este structurata in 4 etape, in fiecare dintre acestea putandu-se inscrie managerii dintr-o anumita industrie.

A doua perioada de inscrieri pentru bursa de EMBA este 15 decembrie 2012 – 15 ianuarie 2013 si se adreseaza managerilor din sectorul Finance&Banking (asigurari, leasing, consultanta, legal, financiar, etc.)

Fiecare participant trebuie sa pregateasca un dosar de aplicatie, pe care il va trimite la adresa mbachallenge@wall-street.ro.

Dosarul de aplicatie MBA Challenge trebuie sa cuprinda:
1. CV in limba engleza si romana;
2. Copie carte de identitate;
3. O scrisoare de intentie in limba engleza si romana;
4. Un eseu in limba romana pe tema “Cum va arata industria/domeniul in care lucrez peste 10 ani” (eseul trebuie sa aiba aproximativ 4.000 de semne si trebuie redactat cu Times New Roman 12, spatiere 1.5, , iar sursele informatiilor vor fi citate. Juriul va urmari, printre altele, coerenta si originalitatea eseului. Eseul poate contine un studiu de caz sau o analiza descriptiva.)

5. Copie dupa diploma de licenta (va fi solicitata in cazul in care veti intra in marea finala din aprilie 2013).

Data limita pentru trimiterea aplicatiilor (vor fi trimise in cuprinsul aceluiasi email pe adresa mbachallenge@wall-street.ro, avand ca titlu: MBA Challenge – nume, prenume – companie) este 14 ianuarie 2013 (ora 23:59).

Urmatoarea etapa de inscrieri va fi in perioada 15 ianuarie -15 februarie 2012, iar industriile eligibile acestei perioade vor fi anuntate in data de 15 ianuarie.


Mai multe detalii, pe pagina oficiala a concursului!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri