Claudiu Vrinceanu, redactor sef al publicatiei online de business wall-street.ro, va participa la cea de-a patra intalnire Venture Mentoring din acest an, evenimentul avand ca tema felul in care trebuie sa isi promoveze antreprenorii afacerile, ce asteapta jurnalistii de la fondatorii de companii pentru a scrie despre ele.
Intalnirea denumita”Comunicare pentru start-up-uri: ce poveste asteapta un jurnalist de la un antreprenor”, va avea loc pe 11 aprilie, incepand cu ora 15.00, la sediul Fundatiei Post-Privatizare.

Workshop-ul va dezbate modul in care antreprenorii isi pot prezenta afacerea, produsul sau serviciul in fata unui jurnalist, cum sa isi defineasca start-up-ul pentru a genera un subiect de stire sau cum sa isi planifice strategia de comunicare.

Claudiu Vrinceanu este redactor-sef al publicatiei online de business wall-street.ro, el avand peste 8 ani experienta si cu o atentie deosebita pentru spiritul antreprenorial si afacerile romanesti. Din 2011, jurnalistul este moderator si realizator al emisiunii Start-Up Wall-Street, un talk-show care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. De asemenea, Claudiu Vrinceanu este membru in Boardul Global Entrepreneurship Week si membru al Fundatiei Romanian Business Leaders.

"Antreprenorii creeaza businessuri, genereaza locuri de munca. Un antreprenor este un mijlocitor intre capital si forta de munca. Sunt atat de multi antreprenori de valoare si care nu ies intotdeauna in fata. Avem nevoie de noi modele si ma bucur sa ii ajut sa isi promoveze mai bine afacerea", spune Claudiu Vrinceanu, redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Sesiunea isi propune sa continue dezbaterea inceputa anul trecut, Comunicare si branding pentru start-up-uri condusa de Iuliana Butuc-Cerchez (corporate affairs officer in cadrul grupului Gecad), prezentand de data aceasta perspectiva unui om de presa.

Pentru mai multe informatii despre Venture Mentoring si modalitatea de participare in cadrul intalnirii din 11 aprilie, vizitati www.ventureconnect.ro.

Venture Mentoring este un program prin care invitatii VentureConnect, fundatia care organizeaza acest program, se intalneste cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina. Temele abordate sunt diverse, printre acestea numarandu-se subiecte legate dezvoltarea businessului, dezvoltare de produs, marketing si comunicare, proprietate intelectuala, procesul de finantare si exit.

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (senior associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT / online format din Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (presedinte al grupului Gecad), Orlando Nicoara (director general al Mediafax Group si antreprenor online), Péter Barta (director executiv Fundatia Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).

In luna februarie 2012, a fost lansata Fundatia VentureConnect, care a dat startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring si comunitatea de investitori Angel Connect.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri