In apropierea Sarbatorii de Paste, tot mai multa lume incepe sa fie preocupata de gasirea unor cadouri originale, memorabile, pe care sa le poata oferi cu placere, indiferent de destinatar. Presiunea este cu atat mai mare pentru angajatorii care au nevoie de o solutie eficienta pentru motivarea si recompensarea angajatilor. In aceasta situatie, alegerea cadoului potrivit poate fi o adevarata provocare, mai ales ca acesta trebuie sa reflecte fidel nevoile si dorintele proprii fiecarui destinatar.
Diferenta care apare intre intuitia angajatorului si dorintele concrete ale fiecarui angajat este un factor esential care nu poate fi ignorant. De aceea, este important ca recompensa oferita sa fie una potrivita indiferent de situatie sau preferinte si sa asigure un grad maxim de satisfactie, atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

In acest context, Edenred vine in intampinarea nevoilor actuale ale angajatorilor si lanseaza o promotie speciala de Paste. Fie ca optati pentru varianta traditionala a tichetelor Ticket Cadou®, fie pentru inovatia moderna si eleganta oferita de Cardul Compliments®, angajatii vor avea posibilitatea de a-si alege singuri cadourile dorite din magazine partenere din toata tara. Astfel, acestia se vor putea bucura de un cadou personalizat, memorabil si cu adevarat util datorita faptului ca reteaua de comercianti acopera toate segmentele de interes, de la magazine alimentare pana la magazine de cadouri, imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice etc.

In plus, cele 2 instrumente originale pentru recompensarea angajatilor aduc numeroase beneficii si pentru compania care le ofera:
Beneficii fiscale – deductibilitate si scutire de la plata taxelor patronale si salariale
Beneficii logistice – usor de comandat si administrat
Beneficii de imagine – aratati ca sunteti preocupat de dorintele salariatilor, oferindu-le libertate deplina de a-si alege un cadou memorabil

In perioada promotiei, comenzile in valoare de peste 2000 lei beneficiaza de un bonus garantat – un Card Compliments® cadou, nenominal, preincarcat cu o suma stabilita in functie de intervalele valorice definite.

Pentru cadouri memorabile, promotii si informatii suplimentare, puteti accesa:
www.edenred.ro
www.edenred.ro/PromoPaste

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri