Programul de Executive MBA Bucharest (EMBA Bucharest) oferit de WU Executive Academy s-a clasat la standardul de internationalitate pe primul loc in TOP MBA al Ziarului Financiar, singurul clasament de gen din Romania. Standardul evalueaza echipa de profesori straini, rezidentiatele internationale, materialele folosite la cursuri, precum si preponderenta studiilor de caz internationale folosite in cadrul modulelor.
Cele 14 module incluse in programul part time de Executive MBA oferit de WU in Romania sunt coordonate de profesori de la cele mai prestigioase universitati internationale precum Thunderbird School of Global Management – USA, University of Bath – UK, Georgia Institute of Technology - USA, Simon Fraser University - Canada, Carlson School of Management - USA, University of South Carolina – USA, WU Vienna - Austria. In plus, programul include 2 rezidentiate, unul in Minneapolis, USA, si celalalt in Viena, Austria.
“Suntem incantati sa observam ca programul de Executive MBA oferit de WU este si in acest an in topul preferintelor studentilor romani si ca standardele internationale pe care incercam sa le asiguram an de an sunt apreciate la adevarata lor valoare. Este un rezultat care ne incurajeaza sa lucram in mod continuu la calitatea acestui program astfel incat programul sa fie prima optiune pentru manageri si antreprenori din Romania” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decanul WU Executive Academy.
Programul WU Executive MBA este disponibil pe piata romaneasca din 2006, fiind absolvit pana in prezent de 139 de studenti, majoritatea in functii de management sau antreprenori. Studentii inscrisi provin in special din domeniul finante – banci, in proportie de 33%, din IT si telecom in proportie de 15%, din retail 9%, din industrie 7% si din alte domenii precum energie 6% sau comunicare 4%.

Pentru inscrierile din 2013, programul ofera pana la 1 mai un discount early bird de 5% din valoarea de 35.000 Eur a programului si incepand cu 1 iunie burse de merit de pana la 15.000 de euro.


WU Executive Academy, unul dintre furnizorii principali de educatie in domeniul economic din Europa Centrala si de Est, este parte din Vienna University of Economics and Business (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa si este acreditat EQUIS in timp ce programul part time de Executive MBA este acreditat de catre AMBA (Association of MBAs).
Aplicatia pentru anul 2013 poate fi accesata pe pagina web a WU Executive Academy pana la sfarsitul lunii octombrie iar cei interesati pot afla mai multe despre EMBA si Professional MBA’s WU participand la un info-session, organizat pe data de 17 aprilie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, ora 18:00.
WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa. WU se bucura de mai bine de 100 de ani de o reputatie exceptionala in calitate de furnizor de educatie in domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificari universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, devenind, in ultimii ani, unul dintre principalii furnizori de educație in Europa Centrala și de Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri