WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business, ofera managerilor romani burse partiale de pana la 15.000 de euro pentru programul part-time Executive MBA desfasurat la Bucuresti, in valoare de 35.000 de euro.
Toti cei interesati se pot inscrie pana la data de 30 septembrie 2013, in limita locurilor disponibile pentru crearea unei grupe functionale.

Valoarea bursei acordata fiecarui student va fi stabilita in functie de calitatea aplicatiilor depuse de candidati si va fi evaluata de o comisie alcatuita din profesori care predau in cadrul programului.

EMBA se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera si care, ghidati de ambitie si motivatie, au viziuni clare asupra carierei.

Programul va incepe pe 14 noiembrie 2013 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in Bucuresti, in regim part-time. In cadrul programului, studentii beneficiaza de doua rezidentiate internationale, in Austria si USA, si de expertiza unor profesori de la Thunderbird School of Global Management, Carlson School of Management, University of South Carolina.

Inscrierea consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat.

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de catre AMBA (Association of MBAs) si este prezent pe piata romaneasca din 2006.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri