Curajul este o calitate necesara in netezirea terenului pentru succesul oricarui business aflat la inceput. Iata care sunt cele mai importante calitati ale unui antreprenor curajos, potrivit Inc.com.

Accepta provocarea si apoi se gandesc cum sa actionezeSpun da provocarilor pentru ca au incredere in propriile abilitati, precum si in oamenii din jurul lor.

Gandesc diferitCele mai multe probleme intampinate in business nu sunt noi. Antreprenorii determinati abordeaza probleme vechi cu o multime de solutii creative.

Isi impartasesc cu entuziasm calitatileAntreprenorii “neinfricati” nu se tem niciodata sa ii invete pe ceilalti. Daca adaugi energie si inovare in metoda de invatare vei reusi sa starnesti interesul oamenilor.

Traiesc dupa propriile reguliAntreprenorii determinati nu sunt dispusi sa faca compromisuri in ceea ce priveste propriile principii si credinte pentru a fi pe plac celorlalti.

Experimenteaza cand altii doar viseaza

In loc sa piarda timpul pentru a primi confirmarea celorlalti, antreprenorii sunt curajosi. Ei sunt de obicei initiatorii, au o idee si o pun in aplicare.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri