Danubius International Business School (DIBS), parte a Universitatii Danubius a deschis inscrieriile in programul International MBA si continua pana in data de 22 septembrie 2013 competitia de eseuri din programul de burse Global Business Access.

International MBA, cel mai scurt program de tip Executive MBA dedicat managerilor și antreprenorilor din România și din jumtatea de est a Europei, pune accent pe o nou viziune global indispensabil mediului economic actual.

Programul International MBA oferit de Universitatea Arcadia in parteneriat cu Universitatea Danubius este concentrat pe durata unui an si cuprinde 10 module de curs, printre care si cel de International Business Experience in Statele Unite. Cursurile sunt sustinute de profesori cu anvergura internationala, care provin din diferite culturi de afaceri, de la cultura asiatica la cea europeana si americana.

In perioada 16 – 20 septembrie 2013, cea de-a 18-a cohorta de studenti ai programului MBA desfasurat la Universitatea Arcadia impreuna cu Profesorul Raymond Lamorgese vor veni in Romania pentru completarea modulului International Business Experience.

Cu aceasta ocazie, Danubius International Business School organizeaza in data de 17 septembrie a.c. la ora 18:30 in sala de conferinte a The HUB o intalnire cu tema „International MBA – the shortest way to a global career”.
Pe langa Profesorul Raymond Lamorgese si cei 20 de studenti ai programului MBA vor fi prezenti si Catalin Ionescu si Mihai Stanescu membri ai DIBS Advisory Board, care vor vorbi din experienta lor atat despre cum si cat de repede se amortizeaza investitia in programul MBA cat si despre competentele si abilitatile dobandite in acest tip de program de educatie de business si impactul lor atat la nivel personal cat si profesional.

Evenimentul este organizat impreuna cu partenerii Danubius International Business School, respectiv Piraeus Bank care ofera o solutie customizata de finantare a studiilor pentru Programul International MBA la care se adauga International Advertising Association si Fundatia Leaders.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de inscriere pe pagina de internet a evenimentului. Aici puteti accesa formularul de inregistrare iar pentru mai multe informatii puteti suna la 0741-010-616, Radu Turcescu.

Key speakers:

Raymond Lamorgese
MBA in Marketing – Universitatea St. Josep, USA
BS in Administrarea Afacerilor in domeniul Finantelor – Universitatea Villanova
Experienta de peste 15 ani ca manager executiv in domeniul serviciilor financiare si al industriei medicale

De peste 17 ani preda atat la nivelul programelor de licenta si masterat cat si la nivelul programelor de studii postuniversitare.

Catalin Ionescu
Experienta de peste 14 ani ca si Presedinte si CEO al CODECS si al grupului de companii subsidiare dar si de peste 20 de ani ca si consultant, trainer, coach si facilitator. Promotor si pionier al programelor de MBA in Romania; Initiator al primului program de Project Management adus in Romania din Marea Britanie, al primului Masterat in Resurse Umane strain din Romania; Fondator al primului program si primei companii de pregatire in domeniul coachingului din Romania si in domeniului aut-placementului precum si al primului program Managementul Operatiunilor. Fondator si Partener Senior in Strategic Change, consultant si expert in multe domenii de la leadership si dezvoltare organziationala: cost reduction si managementul inovarii. Membru al DIBS Advisory Board

Mihai Stanescu

Managing Partner in cadrul firmei RoCoach Consult, companie dedicata exclusiv serviciilor de Coaching pe piata din Romania si din Sud-Estul Europei din octombrie 2003. Principala responsabilitate in aceasta calitate a fost si este dezvoltarea programelor de coaching pentru companiile romanesti si multinationale. Coach Executiv, cu o experienta a peste 350 de clienti, persoane fizice si juridice in programe individuale, cu echipe dar si organizationale. In principal, clientii RoCoach apartin uneia din urmatoarele categorii: manageri de top din companii multinationale, directori generali si executivi din companii mici si mijlocii si (nu in ultimul rand) antreprenori. Membru al DIBS Advisory Board.

Avand un numar de peste 3000 de studenti anual, Universitatea Danubius este singura universitate privata din Romania prezenta in Ghidul Excelentei, editia 2012, publicata de Cambridge University (www.cusu-excellence.org).

Fondat în 1853, Universitatea Arcadia este plasata de raportul U.S. News & World Report in topul celor mai bune 35 de universitati din Nordul Statelor Unite ale Americii. Totodata, Universitatea Arcadia este cotata ca fiind numarul 1 in Statele Unite pentru programele de studiu internationale (study abroad).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri