In perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc cel mai mare eveniment de recrutare, Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

Companiile prezente in cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii de activitate:
1. IT&C (38%)
2. BPO (17%)
3. Servicii financiar-bancare (10%)
4. FMCG (10%)
5. Inginerie si Constructii (10%)
6. Recrutare (10%)
7. Retail (4%)
8. Consultanta (3%)

Cateva dintre companiile care ne-au confirmat prezenta in cadrul evenimentului sunt: JTI, ArcelorMittal Galati, Dell, Oracle, Grup Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Mondelēz Romania, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, IBM, EY, Computer Generated Solutions, Cegeka, Endava, ABS Laundry Business Solutions, Microchip Technology, TeamNet International, Temenos, British American Tobacco, HP, Humangest Group, Xerox, Wipro, Phi Partners, Accenture, Honeywell, Optaros, P&G, Genpact, Luxoft.

Oferta angajatorilor acopera o varietate foarte mare de domenii de activitate si nivele de experienta: dezvoltare software, securitate IT, support tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii, bancar, vanzari, inginerie, constructii, resurse umane si consultanta.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la targul de cariera, Angajatori de TOP a reiesit faptul ca 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti si 25% pentru seniori si manageri.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, vizitatorii pot participa la workshop-uri de cariera si conferinte unde au sansa sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera si posibilitatile de dezvoltare profesionala:
5 conferinte: “Cum te pot ajuta abilitatile de limba franceza pentru a avea o cariera de succes”, “IT&C Internship Conference”, “Care sunt cele mai importante calitati pentru un inginer?”, “ Demo Training - Ruby on rails”, “From numbers to software. From software to money”
21 workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD - Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald's Romania, Educativa.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro
Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri