Studentii la Medicina Veterinara, Biologie, Biochimie, Chimie, Constructii, Mecanica, Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Bucuresti pot participa la traininguri de leadership gratuite, sustinute de mentori de top, printr-un program al Fundatiei Leaders, in perioada octombrie si noiembrie.

Proiectul presupune cate un seminar teoretic si practic timp de cinci saptamani, in care sunt abordate teme ca bazele leadershipului, valori, comunicarea liderului, echipa si managementul timpului.

Mentorii prezenti la editia din acest an sunt Prof. Dr. Irinel Popescu - Director al ”Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec” – Institutul Clinic Fundeni, Dumitru Murariu - Director Muzeul Antipa, Szobi Cseh - Cascador si Fondator al Asociatiei Gladiator. De asemenea, vor fi prezenti si practicieni din fiecare domeniu precum: Ing. Constantin Chiurciu - Director General Romvac, Viorel Andronie - Presedinte Colegiului Medicilor Veterinari, Nicolae Victor Zamfir - Director General Institutul National de Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei.”

Editia Leaders Education din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara se desfasoara in perioada 23 octombrie – 20 noiembrie, iar cea din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti in perioada 5-28 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri