Daca esti in cautarea unui loc de munca, incepand de saptamana aceasta poti aplica online pentru unul dintre cele 3.000 de oportunitati de cariera, din cadrul targului virtual Angajatori de Top.

Saptamana aceasta, 11–15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP. Prima a avut loc in primavara cand au fost inregistrate 91.510 vizite.

Dintre cele peste 3.000 de oportunitati de cariera, 57% sunt pozitii adresate persoanelor cu 1-5 ani experienta, 34% dintre oportunitati sunt adresate studentilor si persoanelor cu pana la 1 an experienta, iar 9% sunt joburi pentru profesionisti cu peste 5 ani experienta.

In topul oraselor cu cele mai multe pozitii deschise in cadrul Angajatori de Top Virtual se afla Bucurestiul, urmat de Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Alaturi de acestea, companiile au deschise pozitii si in orase precum: Arad, Brasov, Alba-Iulia, Craiova, Pitesti, Constanta, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

Sute de job-uri la Vodafone

“Estimam deschiderea a 300 de pozitii in urmaroarea jumatate a anului, incepand de la roluri de entry level in call center sau magazinele Vodafone, pana la roluri de specialisti in departamentele comerciale (account managers, product managers) si tehnice (ingineri telecomunicatii, specialisti IT). Ne dorim ca prezenta noastra la editia virtuala a targului Angajatori de Top sa aduca joburile Vodafone mai aproape de candidatii aflati in diverse etape in constructia unei cariere. Ne dorim sa transmitem candidatilor mesajul sa aiba incredere in ei, sa nu inceteze niciodata sa invete si sa se dezvolte, sa fie perseverenti si realisti”, a declarat Madalina Dragoescu, Talent & Resourcing Manager, Vodafone Romania.

Pentru oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera care gazduieste evenimentul, www.hipo.ro. Dupa logarea pe site vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de Top care le permite sa discute live cu specialistii in resurse umane si sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara. Job-urile deschise de companii vor fi actualizate permanent pana vineri, 15 noiembrie.

Companiile care au confirmat prezenta la aceasta editie virtuala Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in domenii precum: IT&C, financiar-bancar, auto, retail, inginerie, outsourcing.

Cateva dintre companiile care participa la eveniment sunt: Amazon Development Center, Vodafone Romania, Brainspotting, Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata, Renault Romania, Rewe Romania - Penny Market, Thales Systems, Accenture, Global Remote Services, IBM, Optaros, ProCredit Bank, Adecco, BearingPoint, BeeNear, Bitdefender, Capgemini, Deutsche Bank Technology Center, Groupama Asigurari, Humangest, I.FUTURE, iCredit, Ipsos, L`Oréal Romania, Microchip Technology, Schneider Electric, National Instruments, NOBEL Telecom, Oracle Romania, PHI Partners, Raiffeisen Bank, ROUTE 66, SCC Services, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, BCR, Luxoft Romania, Sparkware Technologies, Star Storage, P&G, Arctic, Dedeman, Stefanini, Succes Nic Com, Temenos, Veo Finances, Xerox.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri