Peste 100 de romani detin una dintre cele mai inalte certificari Cisco din industrie CCIE (Cisco Certfied Interntwork Expert ) sau CCDE (Cisco Certified Design Expert). Aceste certificari asigura reducerea costurilor pentru suportul retelei si, in acelasi timp, cresc satisfactia clientilor.

Astfel, in Romania, sunt 59 de experti Cisco ce detin o certificare CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) sau CCDE (Cisco Certified Design Expert), iar alti 50 de romani cu acelasi nivel de certificare sunt angajati in companii din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta, Olanda, Israel, Brazilia, Belgia, Japonia, Australia, Germania, Elvetia, Africa de Sud, Irlanda.

"Integrarea noilor angajati care detin o certificare Cisco este cu pana la 20% mai rapida, iar sporul de eficienta in rezvolvarea problemelor tehnice este, in medie, cu 42% mai mare", releva un studiu Cisco derulat anul acesta in randul a 200 de manageri IT din companii cu peste 500 de angajati din intreaga lume.

De asemenea, studiul mai arata ca nivelul de expertiza a personalului certificat Cisco determina reducerea perioadei de downtime a retelei cu pana la 37%.

Totodata, angajatii certificati Cisco asigura reducerea, in medie, cu 30% a costurilor pentru suportul retelei si contribuie la cresterea cu pana la 30% a satisfactiei clientilor, mai releva acelasi studiu Cisco privind modul in care sunt perceputi angajatii cu certificare Cisco in organizatiile din care provin.

In prezent, la nivel global, sunt peste doua milioane de certificari Cisco active, certificarea cu numarul doua milioane fiind acordata la aniversarea a 20 de ani de la emiterea primei atestari CCIE, care constituie cel mai ridicat nivel de certificare din industria networking. In prezent, atestatele CCIE reprezinta mai putin de 3% din totalul certificarilor Cisco.

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial in IT care ajuta companiile sa fructifice oportunitatile de maine prin a demonstra ca lucruri uimitoare se pot intampla cand conectezi ceea ce pana acum a fost neconectat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri