Neli Pfeiffer, fondatoarea Apiestetic, singurul salon specializat in cosmetica apicola din Romania, si Adriana Popovici si Ioana Angelescu, alte doua profesioniste in domeni, lanseaza pe 15 februarie prima scoala de cosmetolgie din Romania

Adriana Popovici, Neli Pfeiffer si Ioana Angelescu (foto de la stanga la dreapta) au experienta individuala de peste 30 de ani la nivel local si international.

„Dorim sa aratam generatiilor mai tinere ca Romania a avut o scoala de cosmetica serioasa, cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabila – cum au fost dr. Aurel Voinea, considerat parintele cosmeticii, sau Olga Tudori si Natalita Gorgea, fondatoarele primului Institut de Infrumusetare din Romania”, arata Neli Pfeiffer, cofondatoarea scolii de cosmetologie si una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din Romania.

Pretul scolii de cosmetica este de 2.400 lei (se vor achita in 6 rate egale la inceputul fiecarei luni de curs).

Ce este cosmetologia?

„Cosmeticianul se ocupa de fata, in timp ce cosmetologul se ocupa de intregul corp. Am vrut sa lansam aceasta scoala pentru ca in prezent majoritatea cursurilor de pe piata pleaca de la branduri. Cursurile pe care le vom lansa noi nu sunt suficiente, dar poti lucra intr-un salon si vei sti ce sa citesti”, explica Pfeiffer.

Cursurile, certificate si atestate de Ministerul Muncii, se adreseaza tuturor persoanelor care fie isi doresc sa urmeze o cariera sau sa lanseze o afacere in domeniul frumusetii, fie sunt pasionate de aceasta stiinta.

Elevii vor urma cursuri de cosmetologie generala (tehnica clasica si moderna, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutritie, psihologie, marketing) si cosmetica decorativa (pensat, epilat, vopsit, machiaj profesionial).

La finalul celor sase luni de studiu, cursantii vor sustine examenul final in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Ministerului Muncii. Promovabilitatea va fi atestata printr-un certificat de calificare in domeniul cosmetologiei.

Persoanele interesate de inscriere pot accesa pagina de internet a Scolii de Cosmetologie Apiestetic sau pagina de Facebook cu acelasi nume.

In functie de conditiile financiare, motivatia si determinarea pe care o arata, candidatii au sansa de a primi o bursa finantata 100%.

Afla mai multe din articolul: Doamna cosmeticii apicole: Cand am inteles ce inseamna privatizarea, ca pot fi propriul meu stapan, m-am hotarat imediat

Sursa foto: Scoala de cosmetologie Apiestetic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri