In ultimii ani, femeile au devenit tot mai interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri si de software, arata detale King Romania, unul dintre cele mai mari studiouri de jocuri specializate pe platformele mobile la nivel global.

Potrivit King, in prezent, 25% din angajatii companiei sunt de sex feminin, in timp ce 75% din numarul de dezvoltatori ai companiilor sunt barbati.

Din datele companiei mai reiese ca jumatate din numarul salariatilor companiei a nivel local au in medie 28 de ani, 35% au sub 28 de ani, in timp ce 15% dintre angajati au peste 28 de ani.

In ultimele trei luni, King Romania a inregistrat 1.400 de aplicanti si a acordat 400 de interviuri, 10% dintre intalniri concretizandu-se in noi angajari.

In ultimele luni, King si-a extins echipa din Romania cu 44 oameni, ajungand la 71 de angajati si continua sa recruteze specialisti, astfel incat in 2014 sa ajunga 100-120 de angajati. Saptamanal, la King au loc aproximativ 20 de interviuri, adica in jur de 4 interviuri in fiecare zi. In urma unui sondaj anual realizat de compania Universum in Suedia, King a fost desemnat cel mai bun angajator in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri