Intel Romania Software Development Center, centrul de cercetare si dezvoltare software deschis de Intel la Bucuresti, cauta 11 studenti pentru internship-uri pe perioada verii.

Programul adreseaza studentilor din primul an, al doilea si al treilea de la facultati cu profil tehnic, iar o parte dintre acestia pot fi angajati de companie.
Majoritatea pozitiilor sunt in zona dezvoltarii de solutii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded).

Printre cerintele minime pentru a putea participa la selectia de CV-uri se regasesc, in functie de pozitia aleasa, cunostinte de limbaje de programare (C, C++, Java sau Python), sisteme de operare, retele de calculatoare, protocoale de retea.

Toate internship-urile sunt platite.

Pentru anul 2014, perioada de depunere a CV-urilor este 6 martie –20 aprilie Stagiul de practica propriu-zis se va derula intre 16 iunie -12 septembrie.

Studentii trebuie sa isi depuna CV-urile pe site-ul http://intel.stagiipebune.ro/, aceasta fiind totodata si platforma pe care studentii isi pot depune CV-urile. Momentan, sunt deschise 11 pozitii,

Compania deruleaza si un program de internship-uri pe un an, adresate studentilor din ani terminali, masteranzi sau doctoranzi. Pozitiile deschise sunt disponibile pe site-ul www.intel.ro/jobs.

Intel are in Romania in jur de 150 de angajati, care lucreaza atat in zona de dezvoltare software cat si pentru operatiunile de vanzari si marketing.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri