Saptamana aceasta, pe 21-22 martie, la Atriumul Palas Mall va avea loc editia cu numarul 3 a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi.

Editia din aceasta primavara reuneste 30 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori.
Cele peste 1000 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele in care vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, IT Hardware, inginerie, marketing, resurse umane, vanzari, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

Joburile oferite sunt adresate profesionistilor cu experienta: HR&Office Manager, MAC OSX/ iOS QA Engineer, Sales Account Specialist, PHP Developer, SAP Manager, Programator SAP ABAP, Senior Customer Service Advisor French / English, dar nu lipsesc nici pozitiile entry-level pentru studenti, absolventi si persoane la inceput de cariera: Patch Analyst, Italian & English Advisor, Customer Service Advisor (French language), Talent Scout, Team Leader Service Desk, Capacity Manager, Asistent comercial cu limba italiana si programele de internship si trainee: Programul Young Bankers - ProCredit Bank sau programe de internship internationale, prin organziatia AIESEC.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP Iasi, a reiesit faptul ca 46% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 44% pentru tineri intre 1-5 ani de experienta si 10% pentru persoane cu peste 5 ani experienta.

Editia din Iasi Angajatori de TOP reuneste companii care au planuri de angajare pentru candidatii cu potential de dezvoltare a unor instrumente care vor da o noua dimensiune proiectelor de business. Doua dintre aceste companii sunt:

1. Central European Energy Services (CEES) care va fi prezent la Angajatori de TOP Iasi cu primul concept store pentru 3D Printing prin platforma online. Tehnologia imprimarii 3D a largit orizonturile designerilor prin libertatea geometrica oferita de tehnologie si prin viteza sporita de prototipare a designului.
2. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica și Inginerie Nucleara de la Magurele – va recruta in cadrul Angajatori de TOP specialisti pentru proiectul Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP) care vizeaza construirea celui mai puternic laser din lume.

Peste 5000 de profesionisti si studenti sunt asteptati pentru a aplica CV-ul in cadrul evenimentului Angajatori de TOP din Iasi. Printre companiile prezente in aceasta primavara putem mentiona: Endava, Thales Systems, Stefanini, Teamnet International, Brainspotting, Jxee Lb, Nova Data, Netop, MiOS Romania, Optymyze, Unicredit Business Integrated Solutions, Miele Tehnica, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica și Inginerie Nucleara de la Magurele, TRW Airbag Systems, Continental, ProCredit Bank, Xerox, Capgemeni, SCC Services Romania.

Pentru pozitile deschise vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.
Accesul publicului va fi permis vineri - 21 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata - 22 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Atriumul Palas Mall, Iasi.
Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Iasi pot fi accesate in sectiunea special creata pe www.hipo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri