Cine isi cauta un loc de munca poate cantari ofertele a 100 de companii care vin cu peste 3.400 de joburi la cel mai mare targ de profil, Angajatori de Top, organizat pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit si Consultanta (5%) si Telecom, Retail, Constructii, Educational, Farmaceutic, Transport si Logistica.

In plus, 42% dintre joburile disponibile la cea de-a 16-a editie a targului sunt pentru candidatii cu pana la un an de experienta, 26% pentru tineri intre 1-3 ani de experienta si 32% pentru candidati cu peste 3 ani experienta.

Mai mult, tinerii vor putea aplica la peste 20 programe de internship & trainee. Asa ca studentii si absolventii pot aplica pentru aceste programe la companii ca McDonald’s, Coca-Cola HBC Romania, P&G, Microchip Technology, ProCredit Bank, Grupul Renault Romania, Microsoft, Mega Image, Endava, BRD-Groupe Société Générale, Unilever, JTI Romania, HP, Genpact, Intel, IBM, Electronic Arts, BCR si Vodafone Romania.

Pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de Top, procesul de recrutare este format, in medie, din 4 etape: screeningul CV-urilor, urmata de un interviu telefonic, o serie de interviuri individuale sau de grup cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, urmate in final, de un interviu pentru prezentarea ofertei de angajare. La cea de-a 16-a editie a targului sunt asteptati 15.000 de vizitatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri