Saptamana viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc editia cu numarul 16 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP.

Editia din aceasta primavara este cea mai mare din ultimii 5 ani. Evenimentul reuneste 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15 000 de vizitatori, ajungand astfel la dimensiunile inregistrate inainte de criza economica.

Cu o traditie de 8 ani, prestigiul companiilor participante, oportunitatile de cariera si continutul conferintelor, Angajatori de TOP este cel mai relevant proiect de profil din piata. Participarea la un astfel de eveniment poate echivala cu ore intregi petrecute pe internet cautand informatii despre angajatori si ofertele acestora. O discutie cu reprezentantii companiilor iti poate oferi in primul rand o perspectiva asupra pietei fortei de munca, informatii utile despre cum poate evolua cariera ta in cadrul companiei si o modalitate prin care cunosti profesionisti in domeniul tau de interes. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din arii variate de activitate si ofera sansa vizitatorilor de a-si gasi un loc de munca in functie de background-ul educational si experienta pe care o detin. In functie de numarul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit si Consultanta (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Constructii, Educational, Farmaceutic, Transport si Logistica.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la cele 3400 de pozitii deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 26% pentru tineri intre 1-3 ani de experienta si 32% pentru candidati cu peste 3 ani experienta.

Editia din luna aprilie Angajatori de TOP ofera sansa celor care sunt in cautarea unui job sa intalneasca companii precum: EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, BRD - Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald's Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle.
Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti pot fi accesate in sectiunea special creata pe hipo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri