Jordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, "Lupul de pe Wall Street", va veni in Romania pe 18 noiembrie 2014, in cadrul unei conferinte organizate de Extreme Training. Surse din piata au declarat pentru wall-street.ro ca Belfort va primi circa 100.000 de dolari pentru sustinerea conferintei din Bucuresti.

Update (13:31)

Surse din piata au declarat pentru wall-street.ro ca Jordan Belfort va primi circa 100.000 de dolari pentru sustinerea conferintei din Bucuresti.

Stirea initiala

Pachetele de participare la conferinta au preturi care variaza intre 375 euro si 790 euro. Pachetul de 790 euro include printre altele si posibilitatea de a lua pranzul la aceeasi masa cu Belfort. Tarifele pachetelor de participare la conferinta le gasiti aici.

Biletele la conferinta se pun in vanzare luni, iar la eveniment vor fi circa 1.000 de locuri. Oficialii organizatorilor nu au specificat care este fee-ul perceput de Jordan Belfort, dar suma este probabil de ordinul zecilor de mii de dolari.

Jordan Belfort se va afla in premiera in Romania, la invitatia Extreme Training, si va sustine in data de 18 noiembrie 2014 o conferinta in cadrul careia va dezvalui secretele metodei sale de vanzari "Straight Line Persuasion". Belfort s-a imbogatit rapid in anii '90, castigand 1 milion de dolari pe saptamana.

Belfort a devenit cunoscut in Romania ca urmare a filmului "Lupul de pe Wall Street". In film Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat in spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa in anii ’90 pentru care a fost si inchis timp de 22 de luni. Fostul broker este acum speaker si trainer si isi utilizeaza abilitatile si cunostintele de vanzare si persuasiune pentru a ii invata pe altii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obtine mai mult de la viata si cum pot face toate aceste lucruri in mod etic pentru a nu suferi consecintele pe care le-a avut el de suferit pentru actiunile sale, spun organizatorii.

Extreme Training este o companie de training fondata in 2005. In 2013, Extreme Training a organizat conferinta Leadership: The Power of Emotional Intelligence avandu-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit parintele inteligentei emotionale.

Potrivit presei internetionale fee-ul pe care il percepe Belfort se ridica la circa 30.000 dolari pe speech, iar seminariile corporate pe care le tine ajung la un fee de 80.000 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri