Stiati ca, in ultimii 10 ani, peste 800.000 de persoane si-au pierdut viata in urma unor seisme? Stefan Iov (17 ani), elev in clasa XI-a la liceul ”Tudor Vianu” din Capitala, pare sa fi gasit o solutie ca sa micsoreze pierderile de vieti omenesti. El a fost prezent la ”Adevarul live” pentru a vorbi despre adezivul ecologic prezentat la competitia Intel ISEF.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Tu esti elev la liceul Tudor Vianu, in clasa a 11-a si ai 17 ani. Ce ai facut la 17 ani ca sa ajungi finalist la o asemenea competitie?

Eu, impreuna cu un coleg, am examinat adezivul paianjenilor si l-am transformat intr-un adeziv de protectie. Ai dezvoltat un adeziv minune, bazat pe paianjeni.

Cum ti-a venit ideea?

Ideea mi-a venit uitandu-ma pe internet si am vrut sa vad de ce o panza de paianjen nu se rupe cand o musca intra in ea. Am descoperit ca exista niste lipici, dar nu mai multe detalii. Am vrut sa studiez.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri