Ei bine, dupa 10 ani corporatisti, ne despartim. De regula, amiabil. Dupa 10 ani de crestere progresiva, am devenit mai putin util/a: brusc, ies in evidenta o performanta sub medie, un nivel insuficient de limba engleza ori o relatie tensionata cu viitorul meu fost sef; ori pozitia mea s-a mutat in alta tara, iar eu am ramas pe loc.

Si iata-ma-s brand new unemployed, in piata muncii. Sunt ani de cand nu mi-am refacut CV-ul si nu am aplicat la vreun job. Fie ma cautau altii, fie compania ma promova. Eu si piata muncii aproape nu ne cunoastem. Ea nu stie ce valorez eu, eu nu stiu cat valorez in ea.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Cu siguranta insa, imi voi stabili un deadline precis si SMART, ca la carte, pentru a-mi regasi un job. Nu poate dura mai mult de 3 luni... Voi profita de ocazie sa-i demonstrez fostului meu sef ca pot mai mult. Voi cauta un post mai bun, intr-o companie cel putin la fel de buna, pe un salariu si beneficii mai mari.

Dar oare unde sa le gasesc?

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri