Cine vrea sa-si suplimenteze veniturile paote lucra in aceasta vara in Germania. Compania Promedica24 ofera posturi de ingrijitor de batrani in Germania pe o luna, doua sau trei, in functie de optiunea fiecarui candidat, iar salariile pot depasi 1.000 de euro.

Compania asigura angajare pe baza de contract, plata primelor CAS si asigurare aditionala in caz de imbolnavire in Germania, organizeaza calatoria spre si dinspre Germania si acopera toate costurile cu transportul. Ingrijitorul beneficiaza de cazare si masa in casa persoanei ingrijite. Salariile care se ofera pentru aceste posturi variaza in functie de experienta ingrijitorului si de nivelul de limba germana si ajung pana la suma de 1.300 de euro.

Pentru a putea ocupa un astfel de post, primul pas este sustinerea unui interviu telefonic in cadrul caruia se verifica respectarea cerintelor minine si cunostintele de limba. In cazul in care persoana respectiva trece interviul telefonic, este invitata la cel mai apropiat birou regional al companiei Promedica24, unde i se ofera o remuneratie in functie de experienta si de nivelul de limba germana. In cazul in care candidatul accepta, incep demersurile pentru generarea contractului. Dupa semnarea acestuia se organizeaza un curs de pregatire si se trimite CV-ul candidatului catre client. In cazul in care persoana este acceptata, se organizeaza plecarea in Germania.

“Orice persoana serioasa care are cunostinte de limba germana ce ii permit sa poarte o conversatie cu persoana ingrijita si efectuarea sarcinilor curente, care are permis de conducere si experienta in ingrijirea persoanelor in varsta sau bolnave poate fi un candidat bun pentru aceste posturi. Noi asiguram gratuit instruirea necesara in ceea ce priveste ingrijirea batranilor, ne ocupam de toate formalitatile, oferim toate informatiile necesare inainte de plecare precum si asistenta pe intreaga durata a sederii”, spune Corneliu Nafornita, Recruitment Manager la Promedica24 Romania.

Activitatea ingrijitorului consta in ingrijirea persoanei in varsta sau bolnave care nu poate sa aiba grija de sine insasi, oferindu-i asistenta primara, fiind atenta la bunastrarea acesteia, organizandu-i timpul prin jocuri, plimbari si conversatii si efectuand lucrari casnice simple, precum mentinerea curateniei, efectuarea cumparaturilor sau gatit.

Despre Promedica24

Promedica24 presteaza servicii de ingrijire pentru clienti individuali si institutii din Germania. In numele acestora cauta si pregateste candidatii pentru munca, le asigura forma legala de munca si le organizeaza sederea in straintate. Echipa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri