Lidl are un nou portal de cariere al companiei – cariere.lidl.ro. In prezent, pe platforma sunt disponibile 19 anunturi active de recrutare, dar si informatii pentru candidati si testimoniale ale actualilor angajati.

Dintre cele 19 anunturi de recrutare active pe portal, doua posturi sunt disponibile in sediul regional din Nedelea, iar un post de specialist traduceri si unul de receptionist sunt vacante in sediul central din Bucuresti. De asemenea, restul anunturilor de angajare sunt in domeniul vanzarilor in zonele Dragasani, Craiova, Urziceni, Targu Jiu, Targoviste, Vaslui, Cristuru Secuiesc.

"Dorim sa le prezentam candidatilor ce presupune munca alaturi de noi si sa le aratam ce inseamna Lidl ca angajator. Astfel, am realizat o serie de testimoniale video cu angajatii nostri. In acest proiect s-au implicat aproximativ 150 de angajati din toata tara, care au dorit sa vorbeasca deschis despre atributiile lor de serviciu", a declarat Ileana Stefan, director HR, Lidl Romania.

In iunie, Lidl a ajuns la 175 de magazine in Romania, moment in care a recrutat 37 de angajati noi.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Compania activeaza in 26 de tari europene si are peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri