Academia de Studii Economice din Bucuresti lanseaza e-carierata.ro, un program prin care tinerii port participa la cursuri acreditate de CNFPA (Centrul national de formare si perfectionare a antreprenorilor). Primele cursuri oferite gratuit se vor desfasura in perioada 18 – 28 august 2014 si vizeaza specializarile administrator de firma, controller si specialist marketing si social media optimization.

Cursurile sunt finantate prin Fondul European Social. Obtinerea profilului vocational, competentelor prin formare profesionala continua, mediere pe piata muncii si lansarea propriei afaceri prin consultanta antreprenoriala sunt etape importante pe care trebuie sa le parcurga oricine in drumul sau catre o cariera de succes. Mai mult, un CV bogat presupune experienta atat a studiului prin cursuri competitive cat si a dezvoltarii personale a individului si totodata avantajul de a fi selectat de catre angajatori de top.

„Experienta necesita pregatire, continuitate si perseverenta. Absolventii facultatilor nu reusesc de multe ori sa imbine studiul cu un job part time, fapt ce duce la inmultirea studentilor proaspat absolventi, care nu reusesc sa gaseasca un loc de munca. Exista o baza de formare a individului pe care trebuie sa o cladeasca fiecare pana la o anumita varsta. Sunt cazuri in care absolventii se pierd in traseul lor profesional, nu dobandesc un plan individual de actiune conform intereselor si aptitudinilor sale si ajung la o varsta cand poate fi tardiv “, Meda Vasile, Coordonator activitati - Orientare si consiliere profesionala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri