E posibil sa fi ajuns in punctul in care jobul ti se pare repetitiv si munca pe care o depui nu te mai satisface deloc. Zilele trec greu la serviciu, zona ta de responsabilitate s-a banalizat si ai sentimentul ca si viata trece pe langa tine fara sa ai mari realizari. Ai un nivel energetic scazut si simti ca in curand o sa-ti dai demisia.

Multi specialisti te sfatuiesc sa faci si sa incepi ceva pe cont propriu. Si s-ar putea sa aiba dreptate, doar ca antreprenoriatul nu-i pentru toata lumea. Cel putin nu in orice conditii. Poate nu ai suficienti bani pentru ce vrei tu sa faci sau poate ca situatia in care te afli nu-ti permite optiunea asta. Jurnalistii de la brazencareerist au cateva sfaturi pentru cei care traiesc cu impresia ca inainteaza pe un drum inchis in cariera lor, iar situatia e mai simpla decat ati putea crede.

Gaseste pe cineva capabil sa te scuture putin

Uneori avem nevoie de cineva care sa ne scuture putin, asa cum ne facea dirigintele cand eram la scoala. Ne blocam nu in serviciul nostru, ci intr-o stare in care ne plangem permanent de mila si nu mai suntem capabili sa ne dam seama ca noi suntem cei care atragem intreaga nefericire asupra noastra. Intalneste-te cu un bun prieten, da un telefon parintilor tai sau, daca iti permiti, plateste un life coach care sa te impinga putin. Lasa-ti mintea si inima deschise la ce-ti vor spune si asculta o alta perspectiva. S-ar putea sa fii surprins cat de mult de vor ajuta. Atat la job, cat si in general.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri