Recrutorii au de intervievat foarte multi candidati in fiecare zi. Pentru fiecare post pe care il au vacant, e nevoie sa aleaga persoana potrivita. Dar este necesar ca acea persoana sa fie cautata cu atentie si remarcata atunci cand apare.

Si recrutorii, asemeni altor profesionisti, sunt oameni si sunt supusi greselilor. Mai jos gasiti cele mai groaznice greseli pe care le poate face un recrutor.

1. Detaliile conteaza

Potrivit lui Peter O'Donnell, Business Development la Sonovate, atunci cand trimit mail-uri sau mesaje catre candidati, recrutorii trebuie sa aiba grija sa scrie corect gramatical si sa nu manance litere. In ochii candidatului, astfel de greseli ar stirbi din credibilitatea companiei in cadrul careia vrea sa se angajeze.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri