Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului si va reuni peste 100 de angajatori.

Companiile prezente la aceasta editie sunt companii multinationale si companii mari romanesti cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. In cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 200 de specialisti HR prezenti la eveniment.

Mai multe detalii despre companiile prezente la Angajatori de TOP, joburile deschise si workshop-urile de cariera, pot fi accesate pe www.hipo.ro

Noutatea editiei cu numarul 17 Angajatori de TOP Bucuresti consta in posibilitatea oferita vizitatorilor sa sustina un interviu video. Incepand din aceasta toamna, Angajatori de TOP a inceput un parteneriat exclusiv cu cei de la Video Recruit, o agentie din Bulgaria care ofera servicii de interviuri inregistrate. Pentru candidati, sustinerea unui astfel de interviu reprezinta o modalitate prin care se pot familiariza cu etapele din cadrul unui proces de recrutare si noile instrumente folosite de angajatori. Pentru companiile participante la Angajatori de TOP este o metoda prin care pot cunoaste mai bine candidatii pe care ii intalnesc la stand.

Cum se intampla interviurile video? Compania discuta la stand cu un candidat pe care vrea sa il intervieveze si il redirectioneaza catre standul Video Recruit din cadrul Angajatori de TOP. La standul Video Recruit, candidatul mentioneaza numele companiei si inregistreaza interviul pe loc sau primeste un link pe care il poate folosi ulterior pentru inregistrare. Interviul video contine 5 intrebari standard sau personalizate de fiecare companie, iar dupa sustinerea interviului, compania primeste video-ul inregistrat.

Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 17-18 octombrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment. Pentru cele peste 3400 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

In plus, in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP vizitatorii au ocazia sa participe la 30 de workshop-uri si conferinte, dedicate candidatilor cu diferite niveluri de experienta. Acestea reprezinta un cadru oportun de interactiune cu responsabilii de selectie si recrutare din partea companiilor, specialisti in domeniu sau top management.

Structura si tematicile abordate in cadrul workshop-urilor si conferitelor ofera o perspectiva de ansamblu asupra procesului de selectie si recrutare din cadrul companiilor, oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala pe care le ofera, inovatiile pe care le fac companiile in domeniile lor de activitate.

Pentru profesionistii IT am pregatit o conferinta speciala denumita TechTalks care va cuprinde 3 sesiuni pe temele: Agile, Java si Web si 6 interventii sustinute de specialisti in domeniu. Conferinta TechTalks va cuprinde ultimele noutati in materie de tehnologii, proiecte dezvoltate si studii de caz. Participarea la workshop-uri este posibila in baza pre-inscrierii pe www.hipo.ro

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 100 de companii, pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (30%), Outsourcing (19%), Inginerie (10%), Financiar-bancar (9%), Retail (9%), Consultanta (6%), FMCG (4%), Telecom (4%), Turism (4%), Farma/Logistica/Educational (3%).

Cateva exemple de companii care au confirmat participarea la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Deutsche Bank Technology Center, British American Tobacco, Computer Generated Solutions, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Thales Systems, P&G, eMAG, Avira, Stefanini Romania, Ubisoft, Luxoft, Carrefour, Xerox, BCR, Teamnet International, McDonald's Romania, ProCredit Bank, Temenos Romania, TELUS International Europe, WNS Romania, SNC Lavalin, Wipro, Misys, Amoma, Groupama Asigurari, BearingPoint Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Cameron Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri