OMV Petrom: 19.000 angajati

OMV Petrom: 19.000 angajati

OMV Petrom este cel mai mare angajator din Romania, cu 19.016 angajati in 2013, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Grupul cauta pentru OMV Global Solutions un expert in infrastructura SAP (Sisteme, Aplicatii si Produse), care sa aiba 7 ani de experienta in IT, din care 5 in administrarea bazei SAP. De asemenea, candidatul ideal cunoaste foarte bine in Java Stack si UNIX - Linux si limba engleza, potrivit eJobs.ro.

Sursa foto: OMV/Shutterstock.com

Kaufland: peste 12.000 angajati

Kaufland: peste 12.000 angajati

Kaufland Romania este al treilea mare angajator, cu 12.589 de salariati in 2013. Acum, Kaufland cauta un sef proiect termene &costuri cu cel putin 5 ani experienta din constructii si studii de specialitate, de preferat in constructii civile. Candidatul ideal cunoaste limba germana la nivel avansat si/ sau limba engleza la nivel mediu, are permis categoria B si este dispus sa faca deplasari in interes de serviciu.

Compania mai recruteaza un asistent manager cu cel putin 5 ani de experienta, studii superioare, care cunoaste foarte bine limbile germana si engleza si care se descurca sa organizeze mai multe activitati simultan.

Sursa foto: Kaufland/Shutterstock.com

RCS&RDS: peste 9.300 angajati

RCS&RDS: peste 9.300 angajati

RCS&RDS, care anul trecut numara 9.374 de angajati, recruteaza in prezent un inginer NOC transmisiuni aflat la inceput de cariera. Candidatul ideal are studii universitare in Electronica si Telecomunicatii, cunoaste retelele de transmisiuni PDH, SDH, DWDM si Microunde si limba engleza la nivel avansat.

Compania mai cauta un key account manager cu 3 ani experienta in vanzarile de servicii, care cunoaste foarte bine limba engleza si are permis de conducere categoria B. Tot la RCS&RDS sunt disponibile doua posturi pentru incepatori, de web designer si java web developer.

ArcelorMittal Galati: peste 7.000 angajati

ArcelorMittal Galati: peste 7.000 angajati

ArcelorMittal Galati are 7.115 angajati si este al optulea cel mai mare angajator din Romania. In prezent, compania are 12 joburi disponibile si cauta un inginer electromecanic cu 2-3 ani experienta in mentenanta, 5 seniori beta team nivel management, cu studii tehnice de specialitate mecanica / electrica / electomecanica / hidraulica / constructii si 3 operatori prin aschiere, cu minimum doi ani de experienta.

Sursa foto: ArcelorMittal/Wikipedia.org

Dedeman: aproximativ 6.500 angajati

Dedeman: aproximativ 6.500 angajati

Anul trecut, Dedeman a intrat in top 10 cei mai mari angajatori, cu aproximativ 6.500 de angajati. Cel mai mare retailer de bricolaj cauta in prezent un referent resurse umane, cu experienta in administrarea dosarelor de personalsi studii superioare – de preferinta socio-umane.