Aproximativ 20.000 de tineri din sase orase din Romania, precum si din Chisinau, sunt asteptati la editiile de toamna 2014 ale Targului de Cariere, cea mai mare retea de evenimente de profil din Romania si Republica Moldova.

Evenimentele marca Targul de Cariere se desfasoara in perioada 3 octombrie – 12 noiembrie la Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Arad, Oradea, Iasi si Chisinau. Cele peste 150 de companii participante ofera locuri de munca si oportunitati de internship atat pentru cei care vor sa-si schimbe angajatorul, cat si pentru incepatori.

„Profilul candidatului la Targul de Cariere il constituie tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau in curs, majoritatea cu experienta de munca. Sunt tineri informati, care stiu ce-si doresc si studiaza inainte companiile participante. In ultimii ani am constatat ca tot mai multi candidati merg tintit: aleg companiile de care sunt interesati si prefera sa discute direct si aplicat cu reprezentantii acestora decat sa-si lase CV-urile la cat mai multe standuri. De altfel, multi dintre ei ajung sa fie angajati sau sa participe la un stagiu de internship, care, la randul sau, poate duce la angajare”, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Targului de Cariere.

Ofertele prezentate la Targul de Cariere acopera domenii precum IT, servicii, retail, inginerie, financiar, industria ospitalitatii si altele, fiind vizati studentii si absolventii de studii superioare. Oportunitatile de cariera includ posturi cu norma intreaga, part-time si pe baza de proiect, stagii de practica si internship platite. Se cauta atat persoane la inceput de cariera, cat si cu experienta in munca.

Inaintea fiecarui eveniment, candidatii pot afla de pe site-ul www.targuldecariere.ro care sunt companiile participante si ce posturi sunt disponibile si isi pot incarca CV-ul pe site, urmand ca la targ sa discute direct cu reprezentantii companiilor care le ofera oportunitatile potrivite.

Pe langa intalnirile directe cu potentialii angajatori, vizitatorii targului beneficiaza de consultanta in realizarea si adaptarea CV-ului, precum si de sfaturi de cariera. Accesul la targ este gratuit, iar organizatorii au pregatit si o tombola pentru vizitatori, impreuna cu partenerul eJobs: cei care vin cu CV-ul eJobs completat minim 90% intra in tombola pentru un laptop si un smartphone.

Targul de Cariere este cea mai mare retea de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova si aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati. Proiectul, demarat in 2006 de Fapte, este organizat in fiecare primavara si toamna in orase importante din Romania si se adreseaza atat angajatorilor din domenii diverse, cat si tinerilor talentati interesati de oportunitati de cariera.
Editiile din toamna 2014 ale Targului de Cariera se desfasoara la Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Arad, Oradea, Iasi si Chisinau, si reunesc peste 150 de companii participante, cu sute de oportunitati de cariera adresate tinerilor. Partenerii media nationali ai evenimentelor sunt Digi24, Hotnews, Kiss FM, Cariere, wall-street.ro, Zile si nopti, Ziare.com, Business24 si Studentie.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri