Agentia McCann Worldgroup a anuntat promovarea romanului Adrian Botan in functia de global executive creative director pentru contul global Nestle.

El se alatura astfel altor trei executivi globali pe diferite conturi - James Dawson-Hollis, Bill Wright siJohn Mescall, pentru a dezvolta munca creativa pentru unul dintre cele mai mari conturi ale companiei.

Adrian Botan va ramane si in pozitia de creative chairman la McCann Bucuresti. Botan este unul dintre cei mai cunoscuti creative directori din Europa Centrala si de Est.

El a fost Cretive Partner la McCann Bucuresti si primul creative director care a adus un Cannes Grand Prix in Europa Centrala si de Est – in 2011, McCann Bucuresti a castigat doua Grand Prix Lions pentru ciocolata Rom si unul pentru Promo & Activation.

McCann Worldgroup este parte a Interpublic Group si ofera servicii globale de marketing; compania are 23.000 de angajati in peste 120 de tari.

Iata ce spune Adrian Botan, intr-un interviu acordat WALL-STREET.RO: Sa ne uitam la tarile care au scoli bune, sa copiem modelul Suediei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri