Saptamana aceasta, pe 24-25 octombrie, la Atriumul Palas Mall din Iasi are loc targul de cariera Angajatori de TOP Iasi. Evenimentul va reuni 30 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 5 de workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 1200 de oportunitati de cariera.

Joburile sunt adresate profesionistilor, dar si personelor entry-level si studentilor. In cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP Iasi, 47% dintre joburi sunt pentru candidati cu 1-5 ani experienta, 49% joburi si programe adresate studentilor si personelor cu 0-1 ani experienta, iar 3% pozitii adresate persoanelor cu peste 5 ani experienta.


Ce pot face vizitatorii in cele doua zile Angajatori de TOP Iasi?

  • Pot aplica pentru cele 1200 de oportunitati de cariera. Le recomandam vizitatorilor sa isi actualizeze CV-ul BarCode pe www.hipo.ro, sa il printeze intr-un exemplar si sa se informeze despre angajatorii pe care ii pot intalni in cadrul evenimentului;
  • Pot interactiona cu specialisti in recrutare, profesionisti in domeniul lor de interes, reprezentanti ai companiilor, persoane care le pot oferi informatii cu privire la cum poate evolua cariera lor si cum pot obtine jobul dorit;
  • Pot participa la cele 5 workshop-uri si conferinte. Participarea la workshop-uri este posibila in baza preinscrierii pe www.hipo.ro Temele abordate de companii in cadrul workshop-urilor si conferitelor sunt de interes pentru cei care sunt in cautarea unui job, oferindu-le informatii cu privire la etapele procesului de selectie si recrutare, oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala la care pot aplica;
  • In cadrul standului CV Clinic vizitatorii evenimentului pot primi recomandari cu privire la modul in care si-au redactat CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu pozitia la care aplica. Pot afla cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor. In plus, celor care vor vizita standul CV Clinic li se va oferi posibilitatea sa parcurga un test vocational care ii va ajuta in orientarea in cariera. Un astfel de test te ajuta sa identifici ce te reprezinta si ce vei face cu placere toata viata, sa descoperi aspecte pe care nu le cunoasti despre tine, abilitati pe care nu te-ai gandit ca le detii si ca pot face parte din povestea ta de cariera.

Cum arata candidatul ideal? Din centralizarea raspunsurilor pe care le-am primit a reiesit ca angajatorii cauta doua seturi de competente: core - aplicabile la nivelul tuturor posturilor si specifice - aplicabile la nivel de post. Candidatul ideal este cel care intruneste acestea conditii, o persoane care isi doreste provocari si sa invete permanent lucruri noi, care se adapteaza rapid la cerintele clientilor, programul si volumul de lucru. Aceste aspecte pot face diferenta intre a obtine sau nu jobul dorit.

In cadrul Angajatori de TOP Iasi din aceasta toamna vor fi prezente companii care participa pentru prima data in cadrul evenimentului sau au revenit dupa o perioada lunga de timp: ArcelorMittal, Infosys, McDonald's Romania, BCR. Alaturi de acestea, vor fi prezente companii cu importante planuri de recrutare, printre care: SCC Services Romania, Capgemini, Xerox, Unicredit Business Integrated Solutions, Profi Romania, ProCredit Bank, Veo, Amazon, Thales Systems, I FUTURE, Fits, Comodo, TRW Airbag Systems, Feel IT Services, Continental, Cut-e, Brainspotting, Open Mind Group.

Mai multe detalii despre targul de cariera Angajatori de TOP Iasi pot fi accesate pe www.hipo.ro
Prezenta la eveniment este gratuita in ambele zile, vineri - 24 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00 si sambata - 25 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Atriumul Palas Mall.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri