CV-ul este cartea noastra de vizita, cu plusuri si cu minusuri. Un CV trebuie sa fie exact asa cum suntem si noi, in viata de zi cu zi, si nu doua-trei foi A4 slefuite fara o baza reala. Orice minciuna dintr-un CV va iesi la iveala, la un moment dat. Daca nu in timpul interviului de angajare, atunci cu siguranta dupa ce candidatul devine angajat, ceea ce poate crea repercusiuni greu de controlat.

Ca sa aflam care este riscul la care se supun candidatii care nu sunt intru totul sinceri in CV sau la interviul de angajare, am stat de vorba cu Carmen Budura-Calin, Recruitment Manager Mega Image-Delhaize Group, si cu Oana Calcan, Recruiting Supervisor Stefanini EMEA.

Un candidat care minte risca sa nu faca fata cerintelor

Carmen Budura-Calin, Recruitment Manager Mega Image-Delhaize Group, crede ca un candidat care alege sa minta un angajator ar putea sa ajunga in ipostaza de a nu face fata cerintelor pozitiei pentru care a fost selectat sau isi poate anula sansa ca angajatorul respectiv sa il reorienteze catre o alta pozitie mai potrivita.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri