Europharm Distributie are un nou manager general

Europharm Distributie are un nou manager general

Europharm Distributie, parte a grupului GSK Romania, l-a numit pe Adrian Vasiliu (40 ani) in functia de general manager al companiei. In acest rol, el va fi responsabil de cresterea si dezvoltarea afacerii dupa standarde externe, cat si dupa cele interne, ale GSK.

Adrian Vasiliu are experienta in managementul operational si de distributie atat in tara, cat si in strainatate. A fost numit general manager al Europharm Distributie dupa o perioada de 6 luni de interimat asigurat de Viorel Vodita, in paralel cu rolul de Marketing Manager, rol in care se intoarce acum.

Borza a numit un nou director la Spitalul European Polisano

Borza a numit un nou director la Spitalul European Polisano

Grupul de firme Polisano l-a numit pe Celestin Constantin in functia de director general al Spitalului European Polisano din Sibiu. Numirea a fost facuta de avocatul Remus Borza, presedinte al consiliului de administratie al Polisano.

Celestin Constantin a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 1996, este auditor, expert contabil, absolvent al unui masterat in Management si al unui MBA in domeniul financiar-contabil, iar din 2013 este doctor in economie.

Alexandru Stanean ia locul lui Traian Simion la conducerea Teraplast

Alexandru Stanean ia locul lui Traian Simion la conducerea Teraplast

Alexandru Stanean, pana la finalul saptamanii trecute director adjunct al Teraplast Bistrita, a preluat functia de conducere a producatorului de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor de la inceputul acestei saptamani, dupa ce Traian Simion si-a incheiat mandatul de director general al companiei.

Din 2010, Stanean este director al subsidiarei Plastsistem (initial director general adjunct, iar apoi director general). In mandatul lui Alexandru Stanean compania Plastsistem si-a dublat cifra de afaceri (de la 43 milioane lei in 2009, la 89,6 milioane lei in 2013) si a ajuns unul din principalii jucatori de pe piata de panouri termoizolante.

Tetra Pak are un nou director general pe Europa de Sud-Est

Tetra Pak are un nou director general pe Europa de Sud-Est

Maria Krasilowez a fost numita in functia de director general al Tetra Pak Europa de Sud-Est. Maria Krasilowez va coordona dezvoltarea companiei in cele 14 piete din ESE, printre care se numara si Croatia, Grecia, Romania si Serbia. Krasilowez are peste 22 de ani de experienta in vanzari, marketing, strategie si inovatie de produs in America de Nord si de Sud, Europa, Asia si Africa.

S-a alaturat companiei in 2003 ca global director for strategy & innovation, pentru ca mai tarziu sa preia rolul de sales management director pentru Europa de Sud. Inainte de a face parte din echipa companiei din Europa de Sud-Est, Maria a coordonat Tetra Pak Ucraina in calitate de managing director.

Adriana Tanasoiu, "mama" Depozitarului Central, a fost demisa dupa aproape 9 ani de mandat

Adriana Tanasoiu, "mama" Depozitarului Central, a fost demisa dupa aproape 9 ani de mandat

Adriana Tanasoiu a fost demisa din functia de director general al Depozitarului Central (DC), institutia care asigura compensarea si decontarea tranzactiilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui anunt al companiei.

Adriana Tanasoiu a condus Depozitarul inca de la infiintarea institutiei, in 2006, dupa ce anterior a fost director general-adjunct al Bursei de Valori Bucuresti. Reprezentantii Depozitarului nu au motivat demiterea, insa cel mai probabil neintelegerile cu anumiti memrbi din CA, printre care si presedintele Cristian Agalopol, au determinat aceasta mutare.

Catalin Maruntelu, numit head of research la NAI Romania

Catalin Maruntelu, numit head of research la NAI Romania

Catalin Maruntelu s-a alaturat echipei NAI Romania incepand cu luna noiembrie ca head of research and senior valuer. Catalin Maruntelu a lucrat anterior pentru BNP Paribas Real Estate. Pana in 2008, cand s-a alaturat echipei BNP Paribas Real Estate el a lucrat la CBRE.

“M-am alaturat echipei NAI Romania deoarece cred foarte mult in acest brand si imi place in special viziunea si managementul companiei. La nivel global NAI se afla in primele 5 branduri de real estate alaturi de CBRE sau Colliers si sunt convins ca si in Romania se va intampla acest lucru”, spune Catalin Maruntelu.

Sursa foto: Businessman/Shutterstock.com