Scoala de afaceri WU Executive Academy lanseaza programul Dirty Innovation care propune directorilor si managerilor sa lase in urma teoria si sa-si murdareasca mainile, la propriu, pentru a dezvolta modele de afaceri din lumea reala.

"Durata unui astfel de workshop este de 2 – 3 zile si acesta se desfasoara in diverse locatii, in functie de preferinta companiei (spre exemplu la sediul acesteia). Programul este unul de tip “in-house”, special dedicat angajatilor respectivei companii. Costurile incep de la 6.000 euro / zi, iar un singur workshop este suficient pentru a invata noile “skill-uri” si a le aplica in viata de zi cu zi", au spus reprezentantii WU Executive Academy.

In cadrul programului Dirty Innovation executivii invata cum sa creeze prototipuri prin vizualizare, Lego Serious Play, prototipuri in lemn sau prin imprimare 3D. Formatul se bazeaza pe metode noi de antreprenoriat corporativ si pe interactiune

"Traim intr-o lume caracterizata printr-o lipsa cronica de timp si o cultura a feedbackului slab dezvoltata. Ca urmare, potentialul multor idei bune ramane neexploatat", spune specialistul in inovare, dr. Thomas Funke, seful departamentului de Antreprenoriat al RKW Competence Center.

Programul impune participantilor sa vina cu idei inovatoare, sa creeze modele de afaceri viabile si sa dezvolte prototipuri utilizabile.

WU Executive Academy este prezenta pe piata romaneasca din 2006. In fiecare an, pana la 750 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri, experti din peste 75 de tari, studiaza in cadrul programelor de Executive MBA. In prezent, programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 de tari de pe trei continente.

Sursa foto: Maini murdare/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri