Romanul devenit sef pe Romania si Ungaria intr-o companie care produce echipamente GPS

Romanul devenit sef pe Romania si Ungaria intr-o companie care produce echipamente GPS

Cosmin Dobranis (32 ani) a devenit country director pentru Romania si Ungaria in compania Mio Technology, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente GPS la nivel mondial. Cu o experienta de 12 ani in domeniul vanzarilor, Cosmin Dobranis a preluat functia pe o perioada nedeterminata.

"Responsabilitatea mea este sa cresc vanzarile si notorietatea produselor Mio Technology, iar in paralel ma voi axa si pe dezvoltarea lantului de distributie din regiune. Sunt increzator ca voi reusi sa majorez cota de piata Mio", a declarat Cosmin Dobranis.

Romanul recrutat de omul de afaceri Ion Radulea

Romanul recrutat de omul de afaceri Ion Radulea

Fostul sef al Anchor Grup, Razvan Gaita, a fost recrutat de omul de afaceri Ion Radulea pentru dezvoltarea unei noi faze a proiectului imobiliar Sema Parc, amplasat pe terenul fostei fabrici Semanatoarea din zona Grozavesti din Bucuresti, care va atrage in prima etapa o investitie de 10 milioane euro.

In prima etapa, proiectul consta in conversia a doua structuri existente in spatii de birouri, cu livrare in intervalul 2015-2016, iar in plan este si dezvoltarea Office 5, preconizat pentru finalizare in 2017.

Romanul numit sef pe matrite la Dacia in locul unui francez

Romanul numit sef pe matrite la Dacia in locul unui francez

Eugen Dan Tirmes (49 ani) a fost numit director la fabrica de matrite din cadrul grupului Dacia. Romanul l-a inlocuit pe francezul Luc Fourichon, care a devenit director Inginerie Proces la Renault Technologie Amériques.

Eugen Tirmes este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, Facultatea Tehnologia Constructiilor de Masini, si are o experienta de 29 de ani la Dacia, cu precadere in activitatea de fabricatie vehicule. Romanul si-a inceput activitatea profesionala la Hidromecanica din Brasov, in constructia de elemente hidro-mecanice. In anul 1991 se alatura Dacia, unde a fost responsabil pentru diverse activitati. Cea mai mare parte a activitatii sale a petrecut-o la Uzina Vehicule Dacia, intre anii 1991 si 2011.

Un belgian, numit la conducerea UPC Romania

Un belgian, numit la conducerea UPC Romania

Operatorul de servicii logistice UPS anunta numirea lui Tim Helsen (35 ani) pe pozitia de country manager Grecia, Ungaria, Romania, inlocuind-o pe Iulia Nartea care devine country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

Tim Helsen face parte din echipa globala UPS din 2001. Belgianul are in subordine aproximativ 400 de angajati si este responsabil in cadrul UPS de operatiuni, dezvoltare de business, strategie si suport pentru cele trei regiuni. Helsen si-a inceput cariera la UPS ca specialist in finante in cadrul UPS Belgia, cu sediul in apropiere de Bruxelles.

O romanca, numita membru in directoratul companiei Generali

O romanca, numita membru in directoratul companiei Generali

Actionarii Generali Romania i-au numit membri pe Daniela Pene, director al diviziei Vanzari si Marketing, si pe Paolo Coletto, directorul financiar al companiei, in Directoratul societatii, fiecare pentru un mandat de patru ani.

Cu o experienta de 15 ani in domeniul asigurarilor, in special in vanzari, Daniela Pene a ocupat in ultimii noua ani pozitii de conducere in cadrul Generali. Pe parcursul carierei in companie, Pene a ocupat mai intai functia de Sef Serviciu Asigurari Retail, apoi pe cea de director al Sucursalei Bucuresti si, timp de patru ani, Director al Departamentului Parteneri Externi. In ianuarie 2014 ea a fost promovata in functia de director al Diviziei Vanzari si Marketing.

Sursa foto: Concept de reusita/Shutterstock.com