Nu sunt multi cei care au curajul sa isi asume responsabilitatea antreprenoriatului, desi e placuta libertatea si puterea de a lua decizii. Acest lucru vine cu o mare responsabilitate. Povestea lui Dan Berteanu despre trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor este una spusa din suflet si fara ocolisuri. Sunt multe lectii de viata in ea, din care fiecare ar putea sa cate ceva. E o invitatie de a ne pune propriile intrebari si de a ne gasi propriile raspunsuri.

Dan Berteanu a facut scoala generala intr-o zona rau famata a Bucurestilor, „in tigania din Lizeanu”, dar el a invatat pe rupte. In liceu, s-a produs un declic, un fel de refulare, spune el: „s-a golanit”. S-a apucat de baschet, a cunoscut-o pe Gabi, cea care avea sa-i devina sotie, si nu prea mai avea chef de invatat. Diriginta statea cu ochii pe el, sa-l prinda pe picior gresit, dar nu reusea, pentru ca stia la matematica. La inceputul clasei a XII-a, era momentul sa-si anunte optiunea pentru facultate. „Trebuie sa mergi la facultate, ca sa n-ajungi sa te trimita Nea Ionica dupa tigari”, ii spunea taica-su.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri