Elevii care se inscriu in septembrie 2015 la Liceul Avenor din Capitala, institutie privata de invatamant romano-britanic, au sansa sa primeasca o bursa de 10.500 de euro pe an, echivalenta practic cu taxa de scolarizare anuala. Cum o pot obtine?

Acreditat de Cambridge International Examinations - una dintre cele mai importante institutii internationale din domeniul educatiei - liceul Avenor ofera 6 burse pentru cei patru ani de studiu. Bursele sunt destinate elevilor de 14 – 15 ani care fac dovada ca in ultimii doi ani de studiu au avut rezultate exceptionale la nivel academic si o implicarea extrascolara importanta. Taxa de scolarizare anuala la liceul Avenor este de 10.500 de euro.

"Dincolo de zona academica, cursurile liceului nostru se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de antreprenoriat ale elevilor, pe acele calitati care le vor facilita accesul catre marile universitati din lume si care le vor oferi resorturile sa fie lideri in profesiile pe care si le vor alege. Exact asta vrea sa transmita si programul de burse, ca suntem sustinatorii elitelor de maine", spune Diana Segarceanu (foto), director executiv Avenor College.

Cum obtine copilul tau bursa de 10.500 de euro

Admiterea in programul de burse va fi facuta pe baza de portofoliu. Dosarul viitorului bursier trebuie sa includa certificatul de competenta pentru limba engleza dovada rezultatelor academice remarcabile atat pentru elevii din sistemul romanesc de invatamant, cat si pentru elevii din scolile internationale documente care sa ateste participarea la activitati extracuriculare – concursuri vocationale, implicare in viata comunitatii, scrisori de recomandare din partea profesorilor scrisoare de intentie din partea elevului. Elevii primesc bursa de peste 10.000 de euro doar pe an de zile. Asa ca, pentru a o obtine si in urmatorii ani, ei trebuie sa dovedeasca ca au excelat la invatatura.

Elevii Liceului Avenor studiaza obligatoriu modulele de business, enterprise, global perspective si community service, alaturi de clasicele istorie, matematica, biologie si limbi straine, in specializarea lor pentru inscrierea la o facultate.

Liceul international Avenor va oferi doua etape de studiu: IGCSE International General Certificate of Education (Certificatul international general de educatie) si Examenele Advanced AS si A2.

Avenor College va fi deschis in septembrie 2015 intr-un campus de 4.300 mp, in cartierul Greenfield din nordul Capitalei, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro. Astfel, institutia completeaza ciclurile de invatare, de la gradinitia, scoala primara, gimnaziu si liceu.
Liceul Avenor apartine Dianei Segarceanu si tenismenului Florin Segarceanu, fondatorii Fundatiei Scoala Little London.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri