Asa cum este obiceiul, in apropierea Revelionului incepem sa ne setam obiectivele pentru anul urmator. Din diferite motive, si la noi moda rezolutiilor a prins. Chiar daca obiective ne fixam tot timpul, se pare ca ziua de 1 ianuarie are un plus de motivatie care ne poate ajuta sa ducem la bun sfarsit obiectivele pe care ni le fixam la inceput de an. De aceea este bine ca acele obiective pe care ni le-am setat sa fie si ambitioase, dar si posibil de atins. Ca sa stii cam ce fel de obiective sa-ti propui pentru a le duce la bun sfarsit, mai jos ai cateva rezolutii pe care ai face bine sa le eviti.

Sa faci o anumita suma de bani

Rezolutia in sine nu este una rea atata vreme cat suma pe care ti-o propui este una realista. Asta inseamna sa ai in vedere si evolutia business-ului tau pe anul care abia s-a sfarsit si principalii indicatori economici ai business-ului tau. Cu toate acestea, o suma fixa pe care ti-o setezi poate avea si aspecte profund negative. Intr-un climat economic atat de volatil, exista lucruri pe care nu le poti controla. Poti sa tii sub control costurile de productie, dar sunt atatia alti factori independenti de vointa ta, sau chiar de modul in care iti conduci afacerea.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Sursa foto: Om de business speriat/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri