O tanara conduce in PepsiCo

O tanara conduce in PepsiCo

Alina Imbrea, care a ocupat pana acum pozitia de senior marketing manager al divizie snacks-uri din cadrul PepsiCo, a fost promovata in pozitia de marketing director snacks in regiunea Greater Balkans, care cuprinde 14 piete.

Alina Imbrea s-a alaturat companiei PepsiCo in 2009, preluand pozitia de marketing manager Snacks East Balkans. Cu o experienta de peste 15 ani in marketing, Alina a coordonat dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing pentru produsele snacks din portofoliul PepsiCo, care include brandurile Lay`s, Star, Krax, Doritos si Ruffles. Inainte de PepsiCo, Alina Imbrea a lucrat pentru Danone Romania.

Un manager din publicitate, la carma CFR Marfa

Un manager din publicitate, la carma CFR Marfa

CFR Marfa are un nou director general, Dan Valentin Belcea, fost manager in cadrul firmei de publicitate Graffiti/BBDO, televiziunii Prima TV si al companiilor International Railway Systems (IRS) si Protan, cu activitati in domeniul feroviar, respectiv al deseurilor.

Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA si anterior numirii in pozitia de director general a fost membru in Consiliul de Adminsitratie al CFR Marfa.

Sursa foto: Cale ferata/Shutterstock.com

Cine este noul Corporate Affairs Director la Ursus

Cine este noul Corporate Affairs Director la Ursus

Robert Uzuna este, din aprilie, noul Corporate Affairs Director in cadrul Ursus. Din aceasta functie, Uzuna asigura functiunile de public affairs, dezvoltare durabila, comunicare interna si externa ale companiei Ursus Breweries.

Robert Uzuna este doctor in economie, licentiat in relatii economice internationale si a absolvit studii post-universitare in comunicare si relatii publice. De asemenea, a absolvit un master la Universitatea Cambridge din Marea Britanie si a urmat un program de specializare la Universitatea Georgetown din Washington DC, SUA. Inainte de a face parte din echipa berarilor, Robert Uzuna a lucrat in diplomatie.

Dupa Vietnam, un roman conduce Bosch Romania si Bulgaria

Dupa Vietnam, un roman conduce Bosch Romania si Bulgaria

Mihai Boldijar (53 ani) a fost numit, la inceputul acestui an, director general al companiei Robert Bosch SRL si reprezentantul concernului german Bosch in Romania si Bulgaria.

Boldijar s-a alaturat companiei Bosch in anul 1995, unde a detinut mai multe pozitii, iar ultima a fost cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN. In perioada 2009-2013, el a condus operatiunile generale si dezvoltarea strategica a diviziei Automotive Aftermarket in Asia de Sud-Est. De asemenea, Boldijar a coordonat in calitate de director si operatiunile diviziei din Vietnam.

IgorGolovniov / Shutterstock.com

Romanul care "accelereaza" departamentul de marketing la Renault pe 4 piete

Romanul care "accelereaza" departamentul de marketing la Renault pe 4 piete

Mihai Bordeanu (39 ani) a fost numit de la 1 martie director de marketing al Grupului Renault pentru marcile Dacia si Renault, pe pietele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta, perimetru geografic denumit in interiorul grupului North Territory.

In 2006 s-a alaturat echipei importatorului Toyota in Romania, unde a ocupat mai multe functii: director de marketing, director comercial si director al marcii Lexus pentru divizia Balcani. In 2010 a preluat functia de director de marketing in cadrul Renault Commercial Roumanie pentru marcile Dacia si Renault.

Dong liu / Shutterstock.com

O romanca, la conducerea AXA Insurance Portugalia

O romanca, la conducerea AXA Insurance Portugalia

Numirea Violetei Ciurel ca CEO al AXA Insurance Portugalia isi va produce efectul la finalizarea procesului actual de tranzitie a AXA Romania, achizitionata recent de asiguratorul local, Astra Asigurari.

Violeta Ciurel, fost CEO al AXA Romania, are o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar si al asigurarilor, perioada in care a si oferit consultanta pentru nenumarate companii si institutii internationale. Ea a fost si profesor universitar si autor al 11 carti si peste 300 de articole in domeniul economic si de business.

Martin Good / Shutterstock.com

Din Irlanda, un roman conduce in Coca-Cola Romania si Moldova

Din Irlanda, un roman conduce in Coca-Cola Romania si Moldova

Dragos Ion este noul director financiar al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, functie pe care o va ocupa incepand cu luna martie, anunta compania.

Anterior, Dragos Ion a ocupat functia de CFO pentru Coca-Cola HBC Irlanda si Irlanda de Nord. Acesta s-a alaturat echipei Coca-Cola Hellenic in 2009, in Nigeria, in functia de financial controller.

Luciano Mortula / Shutterstock.com

Prima romanca care conduce subsidiara locala a Schneider Electric

Prima romanca care conduce subsidiara locala a Schneider Electric

Schneider Electric, companie specializata in managementul energiei, a numit-o de la 1 februarie in functia de presedinte a subsidiarei din Romania pe Florentina Totth (44 ani). Pana la aceasta data, Totth ocupa functia de vicepresedinte al diviziei de energie in cadrul companiei.

Florentina Totth are experienta in vanzari, marketing si management general, cariera sa de pana acum fiind legata in special de industria IT&C.

Sursa foto: Schneider Electric/Facebook.com

Sursa foto: Trepte catre succes/Shutterstock.com